2777
2789

صابون سیو؟! 

عزیزممم نزنی به صورت صورتتاا 

داغون میکنه هم خشکی بیش از حد هم اینکه به مرورو باعث لک و چروک میشه 

کلا سعی کن صابون نزنی 

اگرم میزنی سیو نزن حداقل داو بزن که قلیایی کمتره 

یه شوینده پوست بخز

صابون سیو؟!  عزیزممم نزنی به صورت صورتتاا  داغون میکنه هم خشکی بیش از حد هم اینکه به مرو ...

والا روش ک نوشته مرطوب کننده و رفع خشکی پوست نمیدونم باز گفتم نظر بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صابون سیو؟!  عزیزممم نزنی به صورت صورتتاا  داغون میکنه هم خشکی بیش از حد هم اینکه به مرو ...

شوینده هم شامپو صورت و بدن گلرنگ دارم اونم نمیدونم خوبه یانه شما تاخالا اسفاده کردید؟؟

والا روش ک نوشته مرطوب کننده و رفع خشکی پوست نمیدونم باز گفتم نظر بپرسم

بنویسه عزیزم 

روی همه از اینا مینویسن 

مامانم متخصص پوسته میگه صابون کلا پوستو خراب میکنه

مخصوصا سیو که خیلی قلیایی هست اگه یه بارم استقاده کنی متوجه خشکی بیش از حد میشی

بنویسه عزیزم  روی همه از اینا مینویسن  مامانم متخصص پوسته میگه صابون کلا پوستو خراب میکن ...

اهان درسته دیگ از دست جوش و خشکی پوست ب هرچی پناه بردم نمیدونم دیگ این چ جورشه ک هم پوستم خشکه هم جوش میزنه خسته شدم دیگه واقا

شوینده هم شامپو صورت و بدن گلرنگ دارم اونم نمیدونم خوبه یانه شما تاخالا اسفاده کردید؟؟

همین که توش دونه داره؟!

اره اونو استفاده کردم تقریبا خوبه بخاطر اون دونه ریزی که داره باعث لایه برداری روزانه هست که خب خیلی خوبه 

اگه پوستت چربه یکبار صبح و شب بشور اگرم خشک فقط شبا بشور 

اما اگه خاستی مخصوض پوستتو بخری که قیمتشم مناسبه و خیلی خوبه من یونی میزنم فومشو خیلی خوبه

همین که توش دونه داره؟! اره اونو استفاده کردم تقریبا خوبه بخاطر اون دونه ریزی که داره باعث لایه برد ...

اره همون ک دونه سیاه داره.اهان باشه اینم اسفاده کنم ببینم

اهان درسته دیگ از دست جوش و خشکی پوست ب هرچی پناه بردم نمیدونم دیگ این چ جورشه ک هم پوستم خشکه هم جو ...

عزیزم پوستتو تمیز میکنی؟!

روتین شبت؛ارایش پاک کن اگه ارایش میکنی،شوینده،تونر،ابرسان باید باشه و روی جوشاتم بزنی ضد جوش

صبح هم که بیدار شدی همه اینا بحز ارایش پاک کن 

بجای تونر میتونی از گلاب استفاده کنی که پوستو خیلی نرم میکنه خودمم استفاده میکنم خیلی خوبه و پوستو کامل تمیز میکنه اینی که شما میگی جوش بخاطر چربی نیست بخاطر الودگی هست باید پوستنو کامل تمیز کنی

عزیزم پوستتو تمیز میکنی؟! روتین شبت؛ارایش پاک کن اگه ارایش میکنی،شوینده،تونر،ابرسان باید باشه و روی ...

والا هیچ ارایش نمیکنم الانم ک هیچ قرنطینه ایم بیرون نمیریم اصلا ارایش نکردم یماه بیشتره ولی همجنان جوش هست.زیاد نیسششششا کمه ولی دوس ندارم

والا هیچ ارایش نمیکنم الانم ک هیچ قرنطینه ایم بیرون نمیریم اصلا ارایش نکردم یماه بیشتره ولی همجنان ج ...

ببین عزیزم همههه جوش میزنن 

حتی سلبریتی های معروف چه چیز عادیه 

منم خودم اصلا ارایش نمیکنم اما بعضی مواقع جوش میزنم 

اما از وقتی مراقبت میکنم خیلی کمتر شده همینایی که میگم استفاده کن انشالله نتیجه میده 

عزیزم هفته ای یکبار رو بالشیتو حتما بشور_روتین پوستت شبتو همینی که گفتم رعایت کن_ضدافتاب بیرون میری حتمااااا بزن_یک روز درمیون بخاطر خشکی پوستن خیار سبز یا ژل الو ورا بزن رو پوستت و ۱۵دقیقه بعدش بشور

ببین عزیزم همههه جوش میزنن  حتی سلبریتی های معروف چه چیز عادیه  منم خودم اصلا ارایش نمیک ...

چشم ممنون از راهنماییت.ی سوال دیگ من تازه اومدم این سایت بعدا خاسم بیام چزوری باز بیام تو صفحه خودم؟؟؟