2777
2789
عنوان

چيكار ميكنيد در چه حاليد

284 بازدید | 32 پست

در چ حاليد شام چي ميهايد بزاريد 

من كيك زبرا درست كردم داره ميپزه 

همسرم و دخترمم خابيدن 

شامم يا قيمه است يا خوراك لوبيا سبز 

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻

من الان ماسک سفارش دادم بیارن برام.میخوام صورتمو با شمع اصلاح کنم و برم حموم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام قورمه دارم ازدیشب فقط کته درست میکنم

همسرمو فرستادم موادغذایی بگیره

خودمم درازیدم وسط حال

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ما ک اهل 

شام نیسیم اهل کوفه ایم😁😁

شوخی کردم  ولی واقعن ن من شام میخورم ن شوهرم شبا میوه میخوریم

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر
شام ابگوشت گذاشتم  خودم نشستم حرص میخورم

چرا حرص میخوری

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر

منم‌5 دقیقه پیش میوه گذاشتم از یخچال بیرون اخه میوه ی سرد دوس ندارم....تنهایی هم حال نمیده ولی چاره چیه

شوهرم هنوز خوابه انگار اصحاب کهفه 

شوهر منم رفته سر کار منم تنهام