2777
2789
عنوان

خواهرشوهر و مادرشوهر

631 بازدید | 37 پست

من پسرم دوسالشه پیش مامانم میزاشتم و سرکار میرفتم... چند وقت پیش خواهرشوهرم برگشت گفت عزیزم سرکار نرو اینجوری به خونت نمی‌رسی یکی از نزدیکامون گفته فلانی کابینتاش کپک زده.در صورتی که من باهیییییییچ کس غیر از از خودشون رفت و آمد نداشتم و با اینکه سرکار میرم مدام به خونه زندگیم میریم.دو روز با خودم کلنجار رفتم حرفشو نادیده بگیرم آخرش نتونستم و به شوهرم گفتم.شوهرم به خواهرش زنگ زد گفت یا میگی کی پشت سر زنم حرف زده یا دیگه خواهر من نیستی.اونم برگشت گفت من اینجوری نگفتم گفتم اگه بری سرکار نزدیکان میان میگن کابینتت کپک زده.شوهرم گفت زن من دروغ نمیگه پس این حرف یا حرف خودته یا مامانم.خلاصه خواهرشوهرم هروقت منو میبینم دیگه بامن حرف نمیزنه و منم بی محلش کردم.ما هشت ماهه اومدیم خونه خودمون و ب این بهانه برا دیدنی خونم نیومدن.دیروز شوهرم پول داده مامانش گفته اینو بده عیدی خواهرم.مامانشم گفته تو ی خواهر داری چرا دیر عیدیشو دادی.شوهرمم میگه خواهرم هر خونه ک عوض کرده با اینکه مستاجره من رفتم دیدنی خونش.هشت ماهه نیومده خونه من.مادرشوهرمم گفته گله داره از زنان.زنت باید داداششو بزاره رو قرآن حرف گذاشته دهن دخترم.شوهرم گفته شما یکیو می‌خواین مثه خودتون درنده باشه.حالا تو دلم ی ترس بی دلیل دارم ازشون.نمیدونم چطوری رفتار کنم

هیچی

مثل خودشون سلیطه باش😐

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردین عیدی بهش دادین قطع رابطه و سگ محلش کنین

بدون اطلاع من عیدی داده.کلا دو تا بچه آن.دوس ندارم بدجنسی اونا گردن من بیفته بگن من باعث جداییشونم

اصلا اهمیت نده به حرفاشون

پشت سرشون پیش شوهرت حرف نزن 

و هروقت حالا از شر این ویروس راحت شدیم به شوهرت بگو که یه شیرینی بخرین بری خونشون و اونجا اصلا خودتو نگیر

اینجوری هم ارزششت پیش شوهرت بیشتر میشه و هوات رو بیشتر داره

هم اونا فردا به خودشون اجازه نمیدن بگن عروسمونه که باعث خراب شدن رابطه ها شده

اولا افرين به شوهرت كه پشتته 👏🏽👏🏽 هواشو هميشه داشته باش . دوما ترس نداره هيچ وقت بهشون رو نده يا ترست رو نشون نده اگر واقعا اون حرف رو نزده چرا ميترسه قسم بخوره

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
ولش کن ولی خوبه ک شوهرت پشتته

درسته ولی وقتی میبینمشون ازشون میترسم.از بی عرضگی خودم بدم میاد. مامانش ک کلا کلاسش اینه دخترم مغروره.ن قیافش در حد کنه ن سوادش نه هیچیش.بعد میگه دخترمن مغروره

بی توجه باش و اصلن محلش نده خاهرشوهرتو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟