2777
2789
عنوان

گند زدم کمکک

121 بازدید | 18 پست

اومدم شلوار پسرمو کوتاه کنم بلد بودم ولی هواسم پرت شد دولا بود بریدم الان دوبرابر کوتاه شده یه پاچش حالا چه خاکی به سرم بریزم 😭😭😭😭 تورو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه 

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوارکش کن چون میشه بدوزی حالت پاکتی ولی خب بعید میدونم بلد باشی

خودمم تو فکر پاکتی کردنم ولی دقیق نمیدونم چجوری باور کن کلی خیاطی کردم تا حالا نمیدونم چی شد اینجوری کردم 😭😢

چرا خاک تو سرت؟این حرفا چیه عزیزم یا شلوارکش کن یا فوقش میندازیش دور

نمیشه که شلوار تازه خریدم 180 بندازم دور؟؟ اینقدر فکر کردم چیکار کنم سرم داره میترکه

نمیشه که دوتا خریدم هر کدوم 180 

آخه چرا اینقدر گرون میخرین؟من مامانم خیاطه شلوار واسه آبجیم ک کلاس دومه گرفت دونه ای 80 تازه هم مدلش جدید جدید هم اینکه جنس میشناسه جنس خوب خرید

آخه چرا اینقدر گرون میخرین؟من مامانم خیاطه شلوار واسه آبجیم ک کلاس دومه گرفت دونه ای 80 تازه هم مدلش ...

لباسای بچه ها واقعا گرونن منم همبشه جنس خوب میخرم ولی قیمتاش همینجوریه

زشته خاک تو سرت چیه! نه به عزیزم گفتنت نه به خاک تو سر گفتنت. بشر جایز الخطاس. 

من کی گفتم خاک تو سرت😨

متن خودشو بخون میگه چه خاکی تو سرم بریزم،منم گفتم چرااین طوری میگی عزیزم

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
لباسای بچه ها واقعا گرونن منم همبشه جنس خوب میخرم ولی قیمتاش همینجوریه

از یه جایی میخرین ک بهتون گرون میدن... وگرنه شلوار 180 برای بچه دیگه خیییییلیه...من مامانم خیاطه هم مدل های جدید میشناسه هم. جنس های خوب امسال شلوار دوتا خرید برا آبجیم ک 8 سالشه دونه ای 80 ولی خب همون شلوار تا 110 هم بود

زشته خاک تو سرت چیه! نه به عزیزم گفتنت نه به خاک تو سر گفتنت. بشر جایز الخطاس. 

اشتباه متوجه شدی عزیزم حرف خودمو گفت که گفتم خاک تو سرم گفت چرا میگی

اگه ریاد واجب نیست که حتما الان درستش کنی و بپوشه پسرت. کنار بزار تا بعد کرونا، ببر پیش یه خیاط راهنماییت کنه. الان فقط خودتو حرص میدی. خیاط حضوری ببینه شلوار رو بهتر ایده بهت میده.

اگه ریاد واجب نیست که حتما الان درستش کنی و بپوشه پسرت. کنار بزار تا بعد کرونا، ببر پیش یه خیاط راهن ...

آره دیگه باید همینکارو کنم