2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در هنه ی موارد درست نیس 

ولی در واقع همون سخن امام علی هست که میگه فکرت میشه رفتارت و رفتارت میشه عادتت 

شما ب ی چیزی دائم فکر میکنی و همین فکر کردن دائم باعث میشه در جهتش تلاش کنی و بهش برسی 

فقط ميدونم ب چيزي فكر مثبت كني براورده ميشه ديگه نميدونم

باید به چیزی که میخوای در طول روز زیاد فکر کنی خرف بزنی در موردش بنویسی راجبش یا عکساشو ببینی 

این حسو تو خودت ب وجود بیاری که داریشو چقد شادی از داشتنش

از خودت بپرسی چرا میخوای بهش برسی؟

چه حسی بهت میده؟

نباید حسرتشو بخوری

نباید از نداشتنش ناراحت باشی

باید حس کنی ب زودی بهش میرسی

حتی تصور کنی رسیدی بهش و خدارو شکر کنی که داریش

روزی صد بار تکرار کن که داریش مثلا میخوای ماشین بخری اما هنوز نداریش

مینویسی خدایا شکرت که من ماشین خریدم

خدایا شکرت که ماشینم باعث شده راحت هرجا میخوام برم

و...

عزیزم قانون جذب کلیاتش به این صورته که شما باید به خدا ایمان و اعتقاد کامل داشته باشی و بابت هر نعمتی که در زندگیت هست سپاسگزارش باشی و همچنین بابت نعمت هایی که در آینده قراره بهت بده پیشاپیش شکرگزاری کنی.

خواسته خودت رو تمام و کمال به خدا بگی و ایمان کامل داشته باشی که بهش میرسی در واقع ترس نشانه عدم ایمانه و با توکل به خدا انشاا... به خواسته هایی که به صلاحت هست برسی

خدا یعنی سلامتی،شادی و خوشبختی کامل

یعنی یه منبع سعادت ابدی و نامحدود پس خودتو به این منبع متصل کن

حالا چجوری:

نماز، مراقبه،شکرگزاری،بخشش و کمک به دیگران،طلب خیر برای بقیه،نداشتن کینه،نفرت ،حسادت و قضاوت،بدگمانی،غرور و تکبر و ...

در واقع روح خودتو با صفات خوب پاکسازی و تقویت کن تا به خدا نزدیک تر بشی و خواسته هات به سرعت برآورده بشه

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
تو کتاب؟یا دفتر خب نوشتن خیلی حستو واقعی تر میکنه حواستو بهش جمع تر میکنه بهتر ارتعاش میفرستی

ميگن مثلا خواسته هاتونو تو دفتر بنويسين كه كاعنات بهتر دسترسي پيدا كنن و خواسته رو براورده كنن

ميگن مثلا خواسته هاتونو تو دفتر بنويسين كه  

اره بنویس 

خوبه 

یه دفتر  داشته باش هرروز توش بنویس

اول شکر کن بخاطر داشته هات

دوم از خدا بخواه ببخشتت بخاطر گناهات

سوم ازش بخواه هر جی میخوای بهت بده

اخرشم تصور کن داری اون چیزارو بنویس خدایا شکرت که دادیش فلان چیزو

این ینی قبل اینکه بهش برسی ایمان داری که بهش میرسی انقد باورداری خدارو که میدونی میرسونتت به خواستت