2777
2789
سلام عزیز چه جالب!!!ندیده بودم شایدتوتلویزیون دیدم ولی دقت نکردم،اونوقت این یکم بزرگه چطوری میذارنش ...

اون پیچ مانند پایین رو باز می کنن ....سمت طرح دارش رو می ندازن طرف بیرون ...سمت توش رو پیج می کنن ...اگه نقره یا طلا سفید باشه گرون قیمته ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجاش نابلوعه؟! دکمه سر آستین همه تو این جعبه اس،برا خودتم بری بخری تو نایلون نمیندازن ک ،با جعبه ...

من شوخی کردم استیکرمم گذاشتم ک سوءتفاهم نشه

خودمم می‌دونم تو جعبست میخواستم سر ب سر استارتر بذارم چرا شما جبهه گرفتی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁