2777
2789
عنوان

تو رو خدا بمونید تو خونه هاتون

449 بازدید | 26 پست

اگه به فکر خودتون نیست به فکر کسانی باشید که ی جورایی با این بیماری سرکار دارن 

داداشم تو شرکت گازهای اکسیژنیه از موقعی که این بیماری لعنتی اومده دو سه شیفت کار می کنه زنداداشم می گه ۱۲شب میاد خونه دوباره ۳شب زنگ میزنن بیا  بیمارستان اکسیژن نیاز داره می گفه دختر ۳سالش سه روزه، باباشو ندیده گریه میکنه که بابامو میخوام میگه  من به عنوان ی خواهر یکسره نگرانم که دایما در تماس با کپسولای آلوده ی بیمارستانه پس تو رو خدا تو خونه هاتون بمونید به خاطر بچه هایی که این روزا چشم انتظار باباهاشونن به خاطر مادرای مریضی مثل مامان من که هر لحظه که بچش میره دل تو دلش نیست به خاطر خواهرای نگرانی مثل من به خاطر همسرانی که دوری از همسر رو تحمل می کنن و برای بچه هاشون هم پدرن هم مادر تو رو‌ خدا بیاید رعایت کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکردم امسال چهارشنبه سوری بخاطر کرونا کسی نره بیرون

ولی دیشب همه جا جنگ بود مردم اصلا عین خیالشون نبود

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

دیشب امار کشته شده های ۴شنبه سوری رو ندیدید انگار😶

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیز دلم کسی که میاد نینی سایت مطمعنن نمیره سفر یا توی سفر نیست کسی ک میره سفر نمیاد بشینه تو نینی س ...

عزیزم من برا شما نمیگم چون میدانم شما هم مثل خودم قرنطینه ای برای که انتقال بدید اتفاقا خودم یکسره تو گروههای خانوادگیمون پست میزارم و عید دیدنیو منع میکنم و مسافرت رفتن  چون قشنگ جاریم گفت دختر خواهرم یا خواهرم بیاد میتونه بگم نیا در صورتی که دیشب دیدم حاج آقا فرحزاد می گفت حتی کسی هم اومد درو باز نکنید انقدر جدی این ویروس 

چه کنیم خاهر من دیشب تاپیک زدم خانواده شوهرم رفتن توکوچه چهارشنبه سوری گرفتن حمله کردن که توچرانرفتی ...

خوب کاری کردی نرفتی منم به زور پسرم مجبور شدم رفتم یکی از همسایه  ها سرفه میکرد همسرم اصلا متوجه نمیشد اعصابم خورده همه اش نگرانم میگم نکنه مریض بوده ماهم مریض شده باشم

بیخود نیست پنجم تا بیست فروردین رو زدن اوج ویروس الان فهمیدم همش میگفتم چه جوری زمان میدن زودتر عید تموم شه کرم بهضیا بریزه بلینیم روندمون نزولی میشه😣😣😣😣

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣