2777
2789

من ههرروز انجام میدادم تو بیمارستان نوار قلب جنین میگرفتن . اگه حرکتاش کمه اگه قبلا مرده زایی داشتی اگه آب دورش کمه و .. چیز خوبیه انجام بده

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ههرروز انجام میدادم تو بیمارستان نوار قلب جنین میگرفتن . اگه حرکتاش کمه اگه قبلا مرده زایی داشتی ...

عزیزم سونو گفته اب دورش زیاده باید اول عید برم باید قبلش چیزی بخورم یانه

شما اگه رفتین چرا رفتین مشکلی بود یا نه و چی باید بخورم یا نه

هیچکاری‌لازم‌نیست‌بکنی‌نیم‌ساعت‌قبل‌یه‌آبمیوه‌شیرین‌فکرکنن‌خوردم.روزهای‌آخربودبرااطمینان‌فقط‌تو۲۰دقیقه‌نبایدتکون‌بخوری‌قطع‌ووصل‌میشه‌دوباره‌زبایدازاول‌

عزیزم سونو گفته اب دورش زیاده باید اول عید برم باید قبلش چیزی بخورم یانه

اونجا ابمیوه شیرینی باید بخوری البته اگه قند نداشته باشی اگه داری اب یخ . بیست دقیقه طول میکشه دستگاهو میبندن شکمت ببسن وضع قلبش چجوره حرکتش چجوریه انقباض داری یانه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اونجا ابمیوه شیرینی باید بخوری البته اگه قند نداشته باشی اگه داری اب یخ . بیست دقیقه طول میکشه دستگا ...

یعنی من تو خونه شربت بخورم بعد برم اونجا درسته نیم ساعت قبل تست بخورم خوبه دیگه