2777
2789

یه پسر خوشگل و باهاش دارم ولی موقعایی که از کارتون هیجان می گیره سرشو می کوبه به زمین یا دیوار یا اسبابا بازی که دستشه رو نی کوبه به سرش

من کنارش نشستم هی می زنه به زانوم

پام

دستم

من از درد می میرم

نمی دونم سرش چرا درد نمی گیره

گفتن اهمیت نده

نمی شه

چون از درد ضعف می کنم

فقط رو خودت حساب کن

خب این بجه استرس داره

نکنید توروخدا

فیلمای تنش زا برااش نذارید فردا خدایی نکرده لکنت میگری

مشکلات روحی و روانی داره 

ای بابا

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مراقبش نباشی سرش صدمه می بینه فرض کن سرش بزنه به میله آهنی یا کاشی یا دیوار اون موقع هست که میمی ...

وای پناه بر خدا زبونتو گاز بگیر چقدر بعضیا تلخن سر صبحی😷

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ت ظرفیت دیدن کارتونهای هیجانی نداره.مراقبش باش توروخدا ی وقت این ضربه ها کار دستش نده خدایی نکرده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

کارتون هایی ک خیلی هیجان داخلش داره رو براش نذارید 

کارتونهای دخترونه بذارید براش اگه مایل ب دیدنش هست

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الهی... میدونم چقد عذاب میکشی همون لحظخ حواسشو پرت کن. نذار بفهمه رو سر کوبیدنش حساسی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
باید حواسش جمع کنه

شما حواست به کارمای زندگیت باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بخاطر سنش طبیعیه

داداش منم بود

الان نیست

باید حواسشو پرت کنی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

این رفتار گذراست بشرطی که درست مدیریت کنی همیشه یه بالش دوروبرت باشه که ازش استفاده کنی یا سریع حواسشو پرت کن قلقلکش بده یا بغلش کن بچرخونش تا هیجانش تخلیه بشه و اون کار رو فراموش کنه