2777
2789

ای وای خیلی کارت سخت شد که گلم از اون آدماست که خودشو زده به خواب هیچجوره هم بیدار نمیشه 

شازده کوچولو از گل پرسید:                                  آدما چرا تورو نچیدن؟                                         من گلای زیادی دیدم که زیر دست و پا بودن...        گل جواب داد:من ارزش خاری که عاشقانه احاطم کرده رو میدونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال و دو سال  بچه بودم سکوت می کردم که صداش بالاتر نره، اونم بدتر بدتر شد

اگ دختر داری اول ک الان زوده سعی کن رفتاره خودتم‌تعقیر بدی بهونه دسش نده ی کاغد وردار ک هر هفته بنویس این هفته چن بار بحث شد و نشد میبینی همش کم تر میش البته با تعقیر دادن خودت ن اون صد در صد مشگل از دو طرفه بعد اونم میبینی یواش یواش یکم‌تعقیر میکنه بعد بگو ک اقا تو ک نیسی این فوشا بچه ها بهم‌میدن عادی شده مصلن فلانی میگف این فحشا کی ب بچه ها یاد داده ابرو خودت میره 

برای درامان بودن همسرش ازدست زنای هوسباز،هرروزسوره ی نوربخونه✅

برای شوهرانی که بد دهن و عصبانی هستن...62 مرتبه ذکر (یا حمید) رو بگید و به غذای اون فوت کنیدهرروز✅

وحتما40شب نمازشب بخونه برای درست شدن زندگیش✅

سیزده سال سکوت کمه؟ 

هرچی پیرتر میشن عاقلتر میشن معمولا 

اگه ج پس بدی به جاهای ناجوری کارت میکشه

پس بهتره سکوت کنی چون هرچی فحش بده چیزیت نمبشه، سعی کن وقتی آرومه بگی دعوا و فحشتو بذار وقتی بچه ها نیستن! ی جورایی ی قانون بشه بینتون

اگه نشد هم باید ب بچه ها بگی پدرشون حالش خوب نیست و دست خودش نیست..

ما هم تو همچین شرایطی بزرگ شدیم..هنوز بعضی حرفا یادم نمیره..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
باید کوبید تو دهنش و از اون زندگی رفت  اگه از اولش اینطوری بوده اشتباه بزرگی کردی بچه دار شدی ...

بیشتر بچه هام، طفل معصوم ها 

ظلم اول پدر و مادرم در حقم کردن زود شوهرم دادن، بعد هم در گوشم خوندن بچه بیار نازا نشی

بچه دومم التماس شوهرم بود، می گفت قول میدم کمتر از گل بهت نگنم، سادگی کردم، در حق بچه هام ظلم کردم

بیشتر بچه هام، طفل معصوم ها  ظلم اول پدر و مادرم در حقم کردن زود شوهرم دادن، بعد هم در گوشم خو ...

کاریه که شده گلم حالا دیگه فکر الان و آینده بچه هات باش عزیز که فردا بیشتر غصه نخوری

شازده کوچولو از گل پرسید:                                  آدما چرا تورو نچیدن؟                                         من گلای زیادی دیدم که زیر دست و پا بودن...        گل جواب داد:من ارزش خاری که عاشقانه احاطم کرده رو میدونم...
هرچی پیرتر میشن عاقلتر میشن معمولا  اگه ج پس بدی به جاهای ناجوری کارت میکشه پس بهتره سکوت کنی ...

بارها گفتم، دیشب گفتم دیگه اینقدر کوچیکم کردی که بچم ازم حساب نمی بره، بوسش می کنم، می گه جلو بچه ها زشته 

منم میگم زشت فحش دادن و دعوا کردن نه محبت کردن 

دیگه صبرم سر شده 

بگین من چیکار کنم. شوهرم بینهایت مودب و ادم خوبیه. ی بارم بی احترامی بمن نکرده ولی امان از دست دخترم. تا میاد یکم اذیت کنه شوهرم بهش فحش میده. بازم زیاد ناجور نیس ولی من خیلی ناراحت میشم. بهشم میگم ولی فایده نداره