2777
2789

سلام من تو سال ۹۳ باردار شدم و قبلش قرص چاقی خوردم که صورت و بدنم باد اورد و شکمم خیلی بزرگ شد که فهمیدم روده هام اب اورده و بچه م تو هشت ماهگی به دنیا اومد ولی بخاطر اینکه روده هاش خیلی باد کرده بود و از شکمش بیرون زده بود یک ماه موند تو دستگاه و بعد فوت شد پنچ سال بعد دوباره باردار شدم و قبلش باز قرص خوردم و اینبار بچه هفت ماهه اومد و سرش خیلی بزرگ شده بود و بعد از بدنیا اومدن فوت شد دکترها گفتن توده تو سرشه اما ما بچه رو فرستادیم تهران و جواب ازمایش نرمال بود یعنی توده نبوده و بچه سرش اب اورده و باد کرده من الان حس میکنم شاید بخاطر قرصها بچه ناقص میشده به نظر شما بخاطر قرصهاست ؟به نظرتون اثر قرص چند وقط تو بدن میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.