2777
2789
عنوان

گریه یکسره نوزاد

110 بازدید | 17 پست

زن داداشم یک ماهه زایمان کرده پسرش صبح تا شب گریه میکنه همش سینه تو دهنشه سینه هاش جوری زخم شده ک بعضی جاهاش کنده شده نمیدونم از گشنگیه آخه جوریم میخوره ک از دهنش میریزه

کولیک داره باید ببردش دکتر 

گرسنه نیس! فک نکنه شیرش کمه و بهش شیرخشک بده و الکی شیرخشکیش کنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مک زدن طولانی و حتی بعد از سیری از کولیکه....مک زدن باعث ارامش و تسکین درد معده میشه و چون زیا  میخوره از زیادی خوری دل درد میشه و این سیکل معیوب ادامه داره باید  کولیکز و پدی لاکت  به بچه بدن خودشون هم عرق نعنا بخورن سردیجات هم اصلا نخورن

تپلوی چشم بادومی هسدم 

موقع گریه نوزاد انگشت های دست و پاهاشم چک کنید ، حتی داخل پوشکشو

تو نت دیدم دور از جون نی نی شما ، مو پیچیده بود دور انگشت نوزاد و کم مونده بود انگشتش سیاه بشه ، حتما چک کنید خانوما گفت این مورد خیلی زیاده

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

رفلاكس ميتونه باشه

گرسنگي و بي كيفيت بودن شير مادر

كوليك

حساسيت به شير مادر

عزيزم يكي ازين چهار مورده مطمئنا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️