2777
2789
عنوان

چی کار می کنید که خوشبختید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 22 پست

من نو هیچ موقعیتی پشت شوهرمو خالی نکردم هیچ‌وقت نذاشتم خانوادهامون بفهمن که با هم چه مشکل داریم همیشه همه جا بهش احترام گذاشتم این شده که بعد از چند سال زندگی بهم هیچ‌وقت نه نم گه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شوهرت و تو دستت بگیری طوری که یه روز خونه نباشی شوهرت دیوونه بشه

هر شب تو بغلش بخواب و بگو بدون تو خوابم نمیبره

هر روز که از سرکار میاد خونه بغلش کن و بوسش کن بگو دلم برات تنگ شد 

خود به خود همه این حسهارو از اون هم میگیری وابستگی شدید بینتون بوجود میاد و این یعنی خوشبختی

طمع وتوقع زیادی ندارم،چشم هم‌چشمی نمیکنم، حسادت اصلا نمیکنم حتی به دشمنم، به خودم احترام میذارم وبه بقیه، تا مورد احترام قرار بگیرم، کینه ای اصلا نیستم،.با هرکسی راحت ارتباط برقرار نمیکنم،حد وحدود رو خیلی حواسم هست بهش، تا اونجایی که بتونم سعی میکنم بدرد دیگران بخورم وکمک کنم.

چقدتاپیک خوبیه،کاش ادامه دار بشه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چقدتاپیک خوبیه،کاش ادامه دار بشه

من خودم از یه نفر که زندگی خوبی داشت این سوال رو پرسیدم اونم گفت که اوایل ازدواج میرفتم از هر کسی که زندگی خوبی داشت این سوال رو می‌پرسیدم شاید هر کدوم یک ویژگی مثبت داشتن که باعث خوشبختی شون شده بود ولی حالا من می‌توانستم همه او ویژگی های خوب رو باهم داشته باشم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

من فعلا مشکلاتم زیاد هست ویژگی خوبی نمیبینم اما ویژگی بدم رو میتونم بگم ..بالاخره اینم یک تجربه هست که نباید انجام داد 

وسواس فکری رو هرموضوعی ...بیخیالی وخونسرد بودن وتوکل برخدا بهترین ویژگی هست که من متاسفانه محرومم ازش ...ودااایم استرس دارم مثلا یه عفونت وزخم دهانه رحم بگیرم میگم سرطان حتما ....این یک نمونشه

پس بیخیال باش 

درضمن تاپیک خوبی هست فردا باز بزار تا دنبال کنیم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد