2777
2789
عنوان

سهم امروز من اززندگی طلاق بود😔

4033 بازدید | 56 پست

من امروز رفتم محضرهمسرمم اومدطلاق ثبت شدوتمام...

خیلی برام سخت ودردناک بودهرچندتا دوروزقبلش داشتم نذرودعامیکردم بیادامضاکنه وبره وازشرش راحت شم

خیلی گریه کردم اونم خیلی گریه کردشایدفقط برای فوت پدرش انقدردیدم گریه میکردازش خاستم منوبرسونه بهونه ام بودمیخاستم یکم حرفهای دلموبزنم

طلاق سخته لااقل امروزم که جهنم بود

لعنت به بخت بد

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا طلاق گرفتین

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭