2777
2789

نشسته بودم دیدم صدای دعوا میاد یه آقایی داد میزنه بچه هامو بده با فحش و اینا

رفتم پشت پنجره دیدم ای وای خونه ی روبه روییمونه که من چندین ساله خودشون و دخترشونو میشناسم

یه دختر نجیب به تمام معنا همیشه خیلی ازش خوشم میومد ،

خیلی ناراحت شدم

بچه هاش با ترس فقط نگاه میکردن

دختره با باباش و مادرش با مرده دعوا میکردن

دختره داد میزد دوساله خونه ی بابامم نیومدی سراغ بچه هات

حتی مهریه نگرفتم ازت که راحت بشم فقط 

یهو پسر بزرگش که  ۹ ساله اینا بود اومد جلو با گریه  مشتشو گرفت جلو باباش داد زد دهنتو ببند وگرنه میزنم تو دهنت 😭😭 

اییینقدر دلم واسه اون بچه کباب شد چون زیاد دیدمش خیلی با ادبه و ساکته دلم میخاست برم بغلش کنم آرومش کنم 😭😭

از صبح چهرش جلو چشممه که چطور داد میزد و گریه میکرد نمیخاست بره پیش باباش

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

خدایا آخه چراااا؟؟؟

خدایا کمک همه بکن بتونن درست انتخاب کنن 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت

منم از صبح دلم گرفته

ای کاش حضانت با مادر بود

😔 منم از صبح به فکر خانمیم که 9 ماهه باردار بود برا زایمان از کرونا ترسید نرفت بیمارستان بچه 9 ماه‌ مرد با آمبولانس اومدند بردنشون😔

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خدا یه عقلی به این مردایی بده که هم زنشونو ذله کردن هم بچه هاشونو خب آخه مرد حسابی وقتی بچه هات نمی ...

والا بخدا

همشم داد میزد تو بچه هامو دزدیدی 

بعد دختره میگفت ۲ ساله خونه ی بابامم نیومدی سراغ بچه هات

😔 منم از صبح به فکر خانمیم که 9 ماهه باردار بود برا زایمان از کرونا ترسید نرفت بیمارستان بچه 9 ماه‌ ...

وای نههههه😔😔

😔 منم از صبح به فکر خانمیم که 9 ماهه باردار بود برا زایمان از کرونا ترسید نرفت بیمارستان بچه 9 ماه‌ ...

وای از همسایه هاتون؟

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین
وای نههههه😔😔

😔 والا منم قلبم ذرذ میکنه میترسم برم یهو منم میمیرم آمبولانس میاد میبرتم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خدایا آخه چراااا؟؟؟ خدایا کمک همه بکن بتونن درست انتخاب کنن 

خدای من. پسرک طفلی 😭😭😭😭

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین
وای از همسایه هاتون؟

آره سر کوچمون سر چهاراه