2777
2789

خواهشا هرچی بلدین رو کنین باهم استفاده کنیم

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم برو سايت كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اموزشهاي انلاين خوبي كذاشته

ممنون بابت راهنمایی

با هم کیک درست میکنیم بعد مواد میزارم جلو دستش تزیین کنه خیلی کیف میکنه زمان زیادی ام سرش گرمه

امروز صب تا حالا داره هفت سین میچینه تخم مرغ رنگ میکنه

کارای ساده آشپزی رو برام انجام میده

بفیه شم باهاش بازی میکنم توپ بازی زیاد دوست داره

بچه م پسر5 سالشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من خودم تو خونه براش خمیر بازی رنگی درست کردم الان داره بازی میکنه فیلمای اموزشی  کلاس زبانشم که رو فلشه روزی دوسه ساعت میبینه...

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
با هم کیک درست میکنیم بعد مواد میزارم جلو دستش تزیین کنه خیلی کیف میکنه زمان زیادی ام سرش گرمه امرو ...

واقعا افرین ...کارتون تحسین داره خدا واستون حفظش کنه

من خودم تو خونه براش خمیر بازی رنگی درست کردم الان داره بازی میکنه فیلمای اموزشی  کلاس زبانشم ک ...

چجور خمیر بازی درست کردین؟