2777
2789
عنوان

نابینایان چطور زندگی میکنند؟

1179 بازدید | 12 پست
کسی تا به حال یک نابینا رو از نزدیک دیده؟ میدونید نابینایان بخصوص نابینایان مادرزاد چطوری با مفاهیم آشنا میشند؟ مثلا چطور میفهمند کلمه "روش" یعنی چی؟ سال گذشته یک خانم نابینا که دو کودک 1 ساله و 5 ساله داشت فوت کرد. یک نابینای مادرزاد چطوری میتونه بچه داری کنه در حالیکه حتی تصوری از شکل بچه نداره؟؟؟!!!
انسانهای نابینا یه درک فوق العاده از محیط اطراف دارن. من تو فامیلمون نابینای مادرزاد داشتیم که فوق العاده باهوش بود. 20 سال پیش رتبه زیر 10 کنکور رو بدست اورد. الان مهندس مخابرات و استاد دانشگاهه یزده.
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
خواهر من هم نابیناست...یه پسر 16 ساله و یه دختر 10 ساله داره....البته به مرور زمان دیدش را از دست داد...زندگیش از من تمیزتره...و خیلی خوب و راحت زندگی میکنه....و لی امیدواترم که دکتر ها روشی برای بیماران شبکیه پیدا کنند و اون بتونه دخترش را ببینه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم بیشتر توضیح میدید چطوری یاد میگیرند؟ آخه من هر چی فکر میکنم به نظرم زندگی براشون خیلی سخت میاد. چطور با مفاهیمی که ماهیت فیزیکی ندارند آشنا میشند؟ یا چطوری میفهمند فرقشون با دیگران چیه؟
جینا جان ان شاء الله که راه در مانی بیماری خواهرت پیدا می شه... خدایی که بینایی رو به حضرت یعقوب برگردوند هر کاری می تونه بکنه...
به نظر من اتفاقا مفاهیم انتزاعی احتیاج به بینایی برای درکشون وجود نداره... مگه ما که بیناییم " روش" رو می بینیم که نابینایان که نمی بینند مشکلی داشته باشند؟ البته خب مسلما یه زندگی خاص و به نظر بینایان بسیار سخته ولی خداوند به اون عزیزان چیزای دیگه عطا می کنه...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چه سوالی

خانمی نابینایی خیلی بده....اکثرشون افسردگی دارن

اما حقیقت داره زندگی برای کسایی که مادرزاد نابینا هستند راحته

ببین کسی که روزها حتی یک ساعت دنیا رو دیده باشه بعد نابینا شده باشه

واقعا زندگی براش سخته....واراینکه دنیا رو سیاه میبینه خیلی غصه میخوره