2777
2789
سلام مریم جون
مشکلت چیه؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست داری ؟
پری نامنظمه؟
تیرویید؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
بچه ها من خیلی دلم گرفته لاغرم پریودم همیشه یک روز زودتر از موعده کیست ریز دارم ماه اول با لترازول باردار نشدم نمی دونم چی میشه دیگه امیدی ندارم دیگه امیدی به زندگی ندارم مطمئنم که دیگه باردار نمیشم وقتی پریود شدم اینقدر گریه کردم
سلام بله شده من خانومی رو میشناسم که با وجود اینکه اصلا پری نمیشه و اگر سالی یکی دو مرتبه هم بشه در حده چند قطره هستش و دکترا بهشون گفته بودن همون اوایل ازدواج که یک درصد احتمال داره باردار شی ولی ایشون الان چهار تا بچه سالمو خوشگل دارن خدارو شکر. فقط باید خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بخواد عزیزان.
سلام علیکم

من پریودی های خیلی نا منظمی داشتم ..... به طوریکه از اسفند پارسال پرییود نشده بودم که اول تیر امسال

فهمیدم باردارم .... اولین سونو هفته ی 5 رو تخمین زد

ولی چون قلبش ضربان نداشت هفته ی دوازده خونریزی کردم و منجر به کورتاژ شد .... دقیق روز عید فطر

بعد از 40 روز که از کورتاژم میگذشت پریود شدم اونم فقط 3 تا 4 روز طول کشید و الانم که یک ماه میگذره هنوز پریود نشدم

من این تجربه رو به دست آوردم که موقعی که منی مرد وارد رحم میشه بعدش باید یک بالش کوچولو

بزاری زیر کمرت تا یه ربع بیست دقه ای باشه و عضلاتت رو کمی شل و سفت کنی

من آخریا همین کارو میکردم که به نظر خودم خیلی موثر بود

یک ماه دیگه که خواستیم اقدام اساسی کنیم حتما همین کارو میکنم

حتی پوهرم خودش میره بالش میاره اگه من یادم نباشه

حتما این کارو بکنین نتیجه بخشه

سلام.بچه ها کسی هست؟
من نمیدونم تنبلی دارم یانه؟؟یعنی دکتر سونوگرافی گفت دارم ولی دکتر زنان خودم نتایج سونو رو که دید گفت مشکلی نیستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم؟الان سه ماه اقدامم ولی دیروز پری اومد؟
سلام من پریودهام نامنظمه
سونوگرافی هم کیست های ریز نشون داده
از طرفی این بار آخر دکتر زنان گفت که زیگیل دارم تو رحم البته نمونه برداری هم کرده و نتیجه هنوز شنبه میاد خیلی میترسم که بیماری خطرناکی داشته باشم و از طرفی باردار نشم
من 2 ساله ازدواج کردم و هنوز اقدام به بچه نکردیم
خدایی چیزهایی تو این برنامه " بفرمایید شام " دیدم که جای دیگه ندیده بودم
این هم "بفرمایید شام" با طعم دعوا
http://www.resanehha.com/play-64489t50c1cb748b.html
[smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley]
ببین چطور فرهنگ سازی می شود نه به کسی توهین می شه و نه کسی بدش می یاد
هرکسی هم که ببینه تو ذهنش مب مونه
http://www.resanehha.com/play-67819t0d8c226691.html

واقعا من که خوشم آمد
[smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_31.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley][smiley]s/sm_38.gif[/smiley]

سلام بچه ها من تازه ازدواج کرده بودم تقریبا دو ماه از عروسیم میگذشت همه منتظر بودن ک حامله بشم ولی وقتی دکتر رفتم بم گف۵۵درصد تخمدانت ضعیفه تا چند ماهی باردار نشدم همه راه هارو رفتم کلی قرص و امپول زدم ولی نتیجع نداشت تنها یک کار قطعی منو باردار کرد اگر کسی خواست بگ تا بش بگم چطوری با تخمدان ضعیف میتونی باردار شی خیلی راحت

سلام بچه ها من تازه ازدواج کرده بودم تقریبا دو ماه از عروسیم میگذشت همه منتظر بودن ک حامله بشم ولی و ...

بگو عزیزم 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍