2777
2789

وقتی چند روز میرم مسافرت و برمیگردم همیشه یکی دوتاشون یا زرد میشن یا پلاسیده میشن هر چند بهشون آب و نور کافی میرسه، 

مثلا شوهرم خونه بود یبار بهشون هم میرسید اما بازم دوتاشون خراب شدن😕

مامانم میگه کار شوهرته 😁 ولی اون خیلی دوسشون داره بهشون رسیدگی میکنه، از دوریم خراب میشه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

عزیزممم😂😂😂😂💙

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم به همسایه سپردم مواظب باشه که دوسه تاش خراب شدن

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

چند نوع گیاه و گل بگید ماندگاریش بالا باشه و تو تراس بتونم بزارم گوشیتونو بچرخونید 

شوهرم اینجارو تو تراس درست کرده گل بزاره 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

وای چه حس خوبی هست یکی دلش برای آدم بتپد. گل ها براشون برآی ما میتپه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ای جان😍من با گلام حرف میزنم برگاشونو ناز میکنمم .توام اینجوری هستی؟😅

خیلی، هی میبینمشون ذوق میکنم، هر روز