2777
2789
عنوان

مهمون دارم خسته شدم

255 بازدید | 23 پست

سلام..یکی از فامیلای نزدیکم اومده...

سه روزه خونمون هست...خیلی دوستش دارما...ولی خستع شدم...

نمیدونم چه غذایی درست کنم...

هفته پیش رفتیم کلی خرید کردیم برا خونه الان هیچی نداریم.

نمیدونم چکار کنم...قصد رفتنم نداره فک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه 3 روز خسته شدی و نمیدونی چی بپزی؟ 

ذم خودم گرم ک مهمون زیر دوهفته ندارم  و خستم نمیشم 😂

ولی اخه مهمونی توو این شرایط؟! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ینی چند وقت میمونه؟ اگه آشنای نزدیکه یه چیز ساده درست کن...ما خونه کسی بریم روز اول غذای خوب می خوریم بقیه روزا نمی ذاریم به زحمت بیوفتن...اونم اگه یه استان دیگه بریم چند روز می مونیم...

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸