2777
2789
عنوان

بیاید هوای همو داشته باشیم

72 بازدید | 7 پست

این روزها خیلی از مردم هستند که نمیتونن از خونه خارج بشن و از طرفی توانایی خرید کردن هم ندارن مثلا همسایه ما یه پیرزن و پیرمرد هستن که مرده هم سرطان داره بنده خداها بهیچوجه نمیتونن بیان بیرون بچه هاشون هم راه دور هستن امروز زنگ زدم گفتم اگه خرید دارید به ما بگید بنده خدا خیلی خوشحال شد 

شما هم اگه خودتون یا همسرتون بیرون رفت و آمد دارید هوای همسایه و فامیل که مشکل دارن رو داشته باشید شاید زن تنهایی باشه یا مرد خونه مریضی زمینه ای داشته باشه 

راه دوری نمیره

الان جوونا هم بیرون رفتنی خطر داره خیر ببینید که کمک حال شدید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور کمک هارو ک می‌شنوم همیشه گریه م میگیره از خوشحالی  آفرین به شما اجرت با خدا

خیلی کوچیک بود حتی چیزی هم نخواست ازم فقط تشکر کرد ولی گفتم شاید دلتنگ بشه یا نیاز به دارو داشته باشه 

خیلی کوچیک بود حتی چیزی هم نخواست ازم فقط تشکر کرد ولی گفتم شاید دلتنگ بشه یا نیاز به دارو داشته باش ...

کمک ب دیگران حس انسانیتو تقویت می‌کنه خانواده من خیلی ضربه خوردن از اطرافیانمون برای همین اینجور کمک ها و انسانیت واقعا اشک منو درمیاره ادمو ب زندگی امیدوار میکنه

کمک ب دیگران حس انسانیتو تقویت می‌کنه خانواده من خیلی ضربه خوردن از اطرافیانمون برای همین اینجور کمک ...

راستش پدر و مادر من هم مدام در حال کمک بلا عوض بودن بقیه هم مثل گربه کوره اما من از ترس تکرار تجربه اونا مدتها قید هر نوع کمکی رو زدم بعد از مدتی احساس میکردم زندگیم نوری نداره یبار یه عالمی تو تلویزیون صحبت میکرد که کمک رو فقط برای رضای خدا انجام بدید چون باز گشت از طرف نوع بشر یا نداره یا اندکه همین جمله ساده که بارها شنیده بودم منو به خودم آورد تصمیم کرفتم فقط جایی که رضایت قلبی دارم با طیب خاطر کار انجام بدم که خدای نکرده منت نذارم که بخاطر خدا بوده و خودم بزحمت انجام دادم