2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فک کن با همچین ادمی ازدواج میکردی بعد دو سال دیگه خیانت میکرد بهت و  باهات بد رفتاری میک ...

اره خب ازین بابت اروم میشم ولی خودش تا هرچی میشه سریع میزنه تو سرم ک من تا الان سرتو زن نگرفتم و فلان خیلی منت میزاره سرم

اره خب ازین بابت اروم میشم ولی خودش تا هرچی میشه سریع میزنه تو سرم ک من تا الان سرتو زن نگرفتم و فلا ...

بگو متاسفانه تو فرهنگ ما تو تا نود سالگی هم فرصت زن گرفتن داری
ولی من نه
اگه کسی باید طلبکار باشه منم نه تو😡

این پسرا خیلی پررو و زرنگن
همش یه کاری میکنن که تمام کاسه کوزه ها سر ماها بشکنه

حرف زدن با کسی به منای دوست داشتن نیست

اینا قبلا باهم حرف میزدن و من اصلا کاری نداشتم چون میدونستم چیزی بینشون نیس اینکه کلا دوسه کلمه ایم که باهام حرف میزنه اونم بعضی موقعا یه کلمش اسم دوستمه اینکه برمیگرده جلو اون به من فوش میده اینکه همون شکلی ک اولا با من حرف میزد بااون حرف میزنه ینی چی؟

منم هرچی باشم دخترم زود حساس میشم چن بارم گفتم بهش ولی کار خودشو میکنه یه هفته هس یه ماه نیس

بگو متاسفانه تو فرهنگ ما تو تا نود سالگی هم فرصت زن گرفتن داری ولی من نه اگه کسی باید طلبکار باشه من ...

وای دقیقا اکثرا دعواها تقصیر اونه ولی یه جور ادا درمیاره ک من واقعا به خودم شک میکنم ک نکنه باعث و بانی منم

وای دقیقا اکثرا دعواها تقصیر اونه ولی یه جور ادا درمیاره ک من واقعا به خودم شک میکنم ک نکنه باعث و ب ...

منم یه دوست پسری داشتم دقیقا همین جوری بود رابطه مون

هر بار دعوامون میشد یه جوری میکرد که اخرش میگفتم راست میگه ها حق با اون بود
معذرت خواهی هم میکردم
ولی خدا رو شکر یهو رابطه مون بعد پنج سال دوستی به هم خورد
و من تازه بعد چند ماه فهمیدم چقدر تحملش میکردم
چقدر اذیت میشدم
...

منم یه دوست پسری داشتم دقیقا همین جوری بود رابطه مون هر بار دعوامون میشد یه جوری میکرد که اخرش میگف ...

این منو دقیقا ۹ماهه که داره عذابم میده و منم هیچی نگفتم بهش دیگ واقعا به قول معروف سرریز شدم میسوزم ازین ک چرا ب پای این آدم موندم 

این منو دقیقا ۹ماهه که داره عذابم میده و منم هیچی نگفتم بهش دیگ واقعا به قول معروف سرریز شدم میسوزم ...

ببین اینجوری فکر نکن
اولا که نه ماه زیاد نیست به نسبت خیلیا

بعد هم بالاخره کلی تجربه بدست اوردی
از طرفی بالاخره لحظات خوب هم باهاش داشتی

الان خوشحال باش که زودتر شناختیش
فقط چند ماه عمرت حروم شد نه همه عمرت

به نظر من اصرار به نگه داشتن ادمی از الان قدرت رو نمیدونه نکن عزیزم