2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چکار کنم😔😔😔😔

95 بازدید | 7 پست

از صب ک بیدار میشم هزارتا کار دارم. دیشب پسرم تا 4 صب از سرفه نمیتونست راحت بخابه. ساعت 8.30 بیدارشدن بچه هام. بیدارشدم صبونه خودمو شوهرم بعد برای بچه ها، خونه رو جمع کن تمیز کن ناهار بذارم ،بدوام دونبال بچه ها ک غذا بخورن، رفتیم حیاط بازی، خونمون بزرگه و تمیز کردنش سخت، خیلی خسته بودم. داداشم مغازش نزدیک ماست و مجرد. زنگ زد حال ندارم برم خونه ناهار چی داری. ناهارم کم بود دوباره گذاشتم اومد برد. خلاصه با هزار مصیبت دوتا بچه هام رو خابومدم. ناهار شوهرم اومد خوردیم، داشتم جمع میکردم پسرم کلی آورد بالا. گذاشتمش رو پای شوهرم و رو بالشت و فرش و تمیز کردم. پسرم نخابید. تا الان تابش دادم حالا دخترم بیدار شد. الان ک بیدار بشن دوباره از نو. 

خداروشکر راضی ام. فقط همون نیم ساعت چرت بعداظهر خیلی بهم کمک میکرد. 

قبلا ک کرونا نبود بالاخره کسی میومد من جایی میرفتم. 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم. گردنم کمرم همه جام درد میکنه. 

واسه انرزیت که برگرده هروقت خیلی خسته شدی نزدیک دیوار دراز بکش و پاهاتو عمود بچسبون به دیوار.چن دقیقه بمون.واسه من خیلی جواب میده.یه دکتری میگفت اینکارو کنین

من همین یه دونه ام!

عزیزم من از تو بدترم صبح ساعت 8بیدار میشم البته الان خونه ام وگرنه سرکار برم ساعت شش بیدارم.ناهار بچه هارو میپزم غذای شوهرمو میپزم خونه رو تمیز میکنم تا بچه ها بیدار میشن خودم باید بدوم دنبالشون غذا بدم اب بدم جیش ببرم پوشک عوض کنم لباس بشورم وای این میگه مامان جیش اونیکی رفته زیر مبل اونو درمیارم میبینم اینیکی تا کمر تو کابینته از کابینت میکشم بیرون میبینم کشو لباسارو کشیدن بیرون تمام لباسا پخش زمینه میرن تو اتاقشون کل کمد اسباب بازی رو زمینه مداد نقاشی برمیدارن رو دیر و دیوار نقاشی بکش وای تا شب ساعت یک داستان همینه ساعت یک با جارو رشتی خونه رو جارو میکنم ضرفارو میشورم لباسارو تا میزنم خونه میشه دست گل حموم میکنم میشه ساعت سه.پسر کوچیکم داره دندون درمیاره پدرمو دراورده دائم استفراغ میکنه خلاصه دست تنهام اشکم دراومده

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
عزیزم من از تو بدترم صبح ساعت 8بیدار میشم البته الان خونه ام وگرنه سرکار برم ساعت شش بیدارم.ناهار بچ ...

عزیزم منم شرایط تو رو دارم دیگه اون جزییات ریخت و پاش و جیش و اینا رو نگفتم. دوقلو یکسال و نیم ماشالله فضول دارم. پس سرکار میری پیش کیه. چندسالشونه؟ 

عزیزم منم شرایط تو رو دارم دیگه اون جزییات ریخت و پاش و جیش و اینا رو نگفتم. دوقلو یکسال و نیم ماشال ...

بزرگه دو سال و چهار ماهشه کوچیکه هشت ماهش

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥