2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تازه یه دل سیر گریه کردم ،حالم اصلا خوب نیست...دارم دق میکنم...دلم میخواد سر بزارم به کوه و بی ...

منم امروز زیاد گریه کردم ۲۴ ساعته حالت تهوع دارم همه چی حالم و بد میکنه هیچی نمیتونم بخورم از امروزم که دارم از سردرد میمیرم

دارم به سقطش فکر میکنم...حس میکنم با اومدنش تمام خوشیای زندگیمو ازم گرفت....من پدرم دراومد وزنمو کم ...

نه اینجوری نگو خدا خوشش نمیاد اون با خودش خوشی میاره روزیشو میاره چه تفاهمی باهم داریم منم میخواستم وزن کم کنم که فهمیدم اما نگران نباش بعدا لاغر میکنی

دارم به سقطش فکر میکنم...حس میکنم با اومدنش تمام خوشیای زندگیمو ازم گرفت....من پدرم دراومد وزنمو کم ...

یک بچه حتی یه روزه وقتی چیزی آزارش بده اذیتش کنه می‌تونه برای دفاع از خودش گریه کنه و از خودش با گریه دفاع کنه. 

اما یه بچه که تو دل مامانشه حتی صدای گریش هم به کسی نمی‌رسه. تنها تنها تنها حامی و مراقبش روی زمین مامانشه. 

به این فکر کن که اگه تو در مقابل خطرات حمایتش نکنی اون حتی نمیتونه صدای گریه اش رو به دیگران برسونه. چه برسه به این که خودت باش تهدید محسوب بشی.

من ۱ کیلو اضافه کردم اما چون چیزی نمیتونم بخورم فک کنم کم کردم اما باید هر ماه چاق شیم تا بچه بهتر ر ...

آخه من در عرض یک سال ۵۲ کم کردم....اما الان یک و نیم کیلوش برگشته تو این مدت.....

اگه کرونا نبود میرفتم بیرون و میگشتم و اجازه چاق شدن به خودم نمیدادم ....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
یک بچه حتی یه روزه وقتی چیزی آزارش بده اذیتش کنه می‌تونه برای دفاع از خودش گریه کنه و از خودش با گری ...

نمیدونم چرا اوضاع روحیم این همه داغونه....خدا خودش رحم کنه بهم 

آخه من در عرض یک سال ۵۲ کم کردم....اما الان یک و نیم کیلوش برگشته تو این مدت..... اگه کرونا نبود می ...

میدونم لاغر کردن سخته اما الان بخاطر بچه داری چاق میشی بزار بدنیا بیاد معلومه دوباره لاغر میشی یکمم که خودت تلاش کنی وزنت اونی میشه که دوس داری الان فقط سلامتی بچه مهمه زیاد بهش توجه کن به خودت برس .

شما هم حالت تهوع داری شدید؟

نمیدونم چرا اوضاع روحیم این همه داغونه....خدا خودش رحم کنه بهم 

حتما انشاالله اومد بالا خودت شیر بده خیلی خوب وزنت کم میشه.

مستند ۹ ماه تا تولد رو نگاه کن. 

ببین چقدر جنین درک داره. حس بهتری پیدا می‌کنی.

این روزا دیگه تکرار نمیشه. فقط تویی و اونی که تو دلته. دیگه هرگز هرگز نمیتونی تو زندگیت اینقدر به یکی نزدیک سی.

من در تن تو ریخته ام شیره جان

هی چرخ بزن در من و دل را بتکان

این هم نفسی چه حس و حالی دارد

در پیکر من دو قلب دارد ضربان.

میدونم لاغر کردن سخته اما الان بخاطر بچه داری چاق میشی بزار بدنیا بیاد معلومه دوباره لاغر میشی یکمم ...

بله من داشتم.....دکتر جراحم گفت رانیتیدن بخور....بعد خوردن اون ،کاملا از بین رفت تهوعم...البته من سوزش شدید معده هم داشتم