2777
2789

من اصلا بخدا نمیشناسمش ی تاپیک الان خوندم با این حال که کادر درمانم و این چیزا برام ی جورایی عادی شده ولی قلبم برا این دختر 20 ساله فشرده شد، میخوام همه باهم براش دعا کنیم و صلوات براش بفرستیم.حق نگهدارتون باشه 

کپی کنید تو تلگرامتون لینک پایینو بیاین گروه

با اطلاعاتی که یکی از دانشمندان نجوم در اختیارم گذاشته ساعات رسیدن ستاره کف الخضیب تو فروردین ماه رو قرار شده به بنده اعلام کنه

این ساعت همون ساعت استجابت دعا هست و حدود سه تا چهار دقیقه این ستاره در نصف النهار هر شهر قرار می گیره

قرار می گذاریم تو فروردین ماه در این چهار دقیقه ۵۹ صلوات با عجل فرجهم برای امام زمان عج بفرستیم و ایشان دعاگوی ما باشند.

هر کس می خواد شرکت کنه به لینک زیر بیاد
یکی دو روز  قبل ، ساعت مخصوص گذاشته می شه

لینک گروه

https://t.me/joinchat/BjmSaFEjaODEp

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@1235789   فک کنم این کاربر باشه

آره دیشب خوندم.

انشاالله که خوب بشن🙏

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

کپی کنید تو تلگرامتون لینک پایینو بیاین گروه با اطلاعاتی که یکی از دانشمندان نجوم در اختیارم گذاشته ...

وای من که تلگرام ندارم جور دیگه ای نیشه بفهمیم کیه من یه ارزو دارم باید براورده بشه 😓😓😓

بفرمایین؟ 

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

ممنونم دست همتون دردنکنه لطف میکنین بهم

خواهری میکنین درحقم😍😍😍😌😌😌

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد