2777
2789

ضرب المثل با ایموجی یا شکلک

هر یک از موارد یک ضرب المثل را باز گو میکند

ضرب المثل را حدس بزنید:

1-⛵️🌊❤️

2-🍼👃👄

3-💧❤️🐮🐄

4-🐑👚🐺

5-🌱🏠🤮☘🐍

6-❌🐻🌱💰

7-🤢🍖🤚🐈

8-🥣😏🍵

9-☁️🌙

10🙏🏻🤒☠

توجه از راست به چپ اشکال را بخوانید🌹

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2هنوز بچس دهنش بوی شیر میده

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

قلبش مثل دریاس

دهنش بوی شیر میده

گوساله تا گاو شود دل صاحاب آب شود

گرگ در لباس گوسفند

مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

۴ روباه در لباس میش

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

5. مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
قلبش مثل دریاس دهنش بوی شیر میده گوساله تا گاو شود دل صاحاب آب شود گرگ در لباس گوسفند مار از پون ...

درسته 😍👍

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

4گرگ در لباس گوسفند ینی زیرک

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

۷. گربه دستش به گوش نمیرسه میگه بو میده

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈