2777
2789

موافق نیستم🍭🥵

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق نیستم..شایعه ای درکارنیست..من کادر بیمارستانم..فقط همه میخوان بخوان چیزی نیست

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

نمیگیم که  بگید همه چیز خوبه و واقعییات و کتمان کنید ولی دروغ هم نشر ندیم .روزانه کلی پیام برام می فرستند که اره فلان مسول گفته  یک سوم جمعیت ایران میمیرند  یا یک از قول فلان مسول گفته تا ده روز دیگه ایران قحطی میاد و دیگه هیچ جنسی پیدا نمیشه از اللن برید کا میتونید خرید کنید  .خب اینا رو الان به نظر شما درسته منتشر کنیم؟؟؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

دیگه خسته شدم از بس هر روز وویس میفرستند که رییس فلان بیمارستان و پرستار فلان جا ست و همه دارن میمیرن و ....اخه اینا اینقدر درس خوندند شعور ندارند که حق ندارند بی اجاازه  اخبار مهم و  بیمارستان و برای عموم افشا کنند؟؟  تو اینستا خیلی از دکترا پیج دارند از کرونا میگن  هشدار میدن روش پیشگیری میگن ولی هیچ کدوم شبیه این وویسای وحشتناکی که میفرستند نیست

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
دیگه خسته شدم از بس هر روز وویس میفرستند که رییس فلان بیمارستان و پرستار فلان جا ست و همه دارن میمیر ...

خب اون خانم دکتر تو برنامه علی ضیا گفت همه باید بگیرین فقط همه با هم نگیریم که تخت خالی داشته باشیم.  اونو چی میگی اون که تو تلوزیون گفت اینم مثل همون چیزای که تو فضای مجازی دیدم و شنیدم پس همش راست بود🤷‍♀️

«آسوده باشید، از این گوه تر هم خواهد شد.»

خب اون خانم دکتر تو برنامه علی ضیا گفت همه باید بگیرین فقط همه با هم نگیریم که تخت خالی داشته باشیم. ...

من اخبار و راست و کار ندارم میگم یه فرهنگه که هر چی و ندیده و نشنیده نشر ندیم شما برات وویس بیاد بگه من رییس جمهورم حمله کنید به فرشگاه ها باید نشر بدی؟؟صرف اینکه خودشو رییس جمهور معرفی کرده؟؟