2777
2789

من یدونه خریدم لمه داره ،کلا دونوع بود یدونه ازین لمه ها گفت جدیده یدونه هم ازین دوطرفه  هاکه دارم توخونه 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا روفرشی میندازین؟؟؟؟ 

فرشامو تازه خریدم خیلی روشنه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
همین لمه دارها قشنگن منم گرفتم. چقد گرفتی شما؟ چند متریه؟

دونه ای ۲۷۰

۱۲ متری واقعن پس ندم ازین دو روها بردارم

چرا روفرشی میندازین؟؟؟؟ 

من بچه کوچیک دارم فرشامم دست بافه و نمیشه تند تند شست...یکی انداختم که روش میشینیم و غذا میخوریم...نندازم در عرض یه روز فرشا رو به فنا میدن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من بچه کوچیک دارم فرشامم دست بافه و نمیشه تند تند شست...یکی انداختم که روش میشینیم و غذا میخوریم...ن ...

اها منم وقتی میخوایم غذا بخوریم یه کوچولو 3متری میندازم 

البته نازکه روفرشی نیس

خدایا شکرت 🙏🏻
منم نمیندازم فرشامم نو و روشنه تازه خریدم البته ماشینی ان نه دستباف 

اخه بچه ۲ ساله دارم همشم حساس شده ک رو فرش مایعات بریزه واس من واجبه 

دونه ای ۲۷۰ ۱۲ متری واقعن پس ندم ازین دو روها بردارم

نه همینا خوبه به نظرم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نه همینا خوبه به نظرم

اخه انگار خیلی خشکه جنسش ،قبیه دو رو بود خیلی نرم بود توخونه داشتم