2777
2789
عنوان

مخلوط مزه ها

83 بازدید | 20 پست

بچه ها بعضی چیزا هستن اگه با هم ترکیبشون کنی یه مزه خوشمزه‌ای میده اما ممکنه برا بقیه عجیب به نظر بیاد

بیاین بگین شمام از این کارا میکنین؟مثلا من پنیر رو با مربا میخورم یا مثلا نون داغ با پفک اینقد میچسبه😂

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

مامانم پنیر رو با تخم مرغ آبپز مخلوط میکنه😖

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوجه رو میپزم ی زده هم بهش نمک و روغن میزنم بعدش میریزم رو رشته پلو یا برنج ، خیلی خوشمزه نیشه😬🙊😍

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
سیب زمینی تنوری با ماست سون  ارده و شیره انگور  دلستر و گردو

وااییی سیب زمینی تنوری با ماست سون رو من همین دیشب داشتم میخوردم اصن عاااالیه😍😂

نون تست و پسته مزه قطاب میده اینو دوستم میگه 🙄😁

من خیلی هوس قطاب کرده بودم اما تو این اوضاع نمیشه خرید...برم امتحان کنم😂