2777
2789
عنوان

دوستان بياين طلام رو فروختم به نظرم سرمون كلا كذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 33 پست
اصلاً استفاده نشده بود به هيچ وجه

بگو چه طرحی بود من داداشم طلاسازه میگه اگه سیاه قلم بوده طرحش درسته وگرنه سرتون کلاه گذاشته

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چه طرحی بود من داداشم طلاسازه میگه اگه سیاه قلم بوده طرحش درسته وگرنه سرتون کلاه گذاشته

الان عكش رو ميزارم صبر كن عزيزم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
باشه استفادم نکنی بازم حرارتش میدن من النگو داشتم اصلا استفاده نکرده بودم موقع فروش قشنگ سیاه و دودی ...

ببین موقع خرید از طلا فروشی گرمش عیار ۷۵۰حساب میشه موقع فروش به طلا فروشی عیار ۷۴۰ سوزوندن واین حرفا برای سود بیشتر هست

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

من یه سرویس سیاه قلم دارم یعنی موقع فروش کمتر از وقت خرید حساب میشه وزنش؟،؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ببین موقع خرید از طلا فروشی گرمش عیار ۷۵۰حساب میشه موقع فروش به طلا فروشی عیار ۷۴۰ سوزوندن واین حرفا ...

بيا عزيزم گذاشتم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
ببین موقع خرید از طلا فروشی گرمش عیار ۷۵۰حساب میشه موقع فروش به طلا فروشی عیار ۷۴۰ سوزوندن واین حرفا ...

بيا ببين دوستم به داداشت نشون بده 

منم طلا ک فروختم اول همین بلا را سرش اوردن بعد پولش را حساب کردن پس نترس سرت کلاه نرفته

امكان نداره كلاه نزارن

ديدي پاك كنم