2777
2789
عنوان

خانما بیاید شما هم وقتی بچتون دنیا اومد....

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
عزيزم من ٢ تا بچه شير به شير دارم ٢ ساله و ٨ ماهه الان همسرم با دخترم توي اتاق دخترم ميخوابن و من و ...

یعنی بچه یکساله دیگه خطرناک نیس جدا بخوابه؟؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب صداش اذیتش نمیکنه؟؟؟من دلم برا همسرم میسوزه اخه صبح زود میره سر کار

بچه من شبا گریه نمیکنه خداروشکر،اگرم گریه کنه بازم مشکلی نیست بچه اونم هست. اگه الان انقد ملاحظه حالشو بکنی بعدا خودت پشیمون میشی.

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
کارتون اشتباهه آدم هیییچ وقت جاشو از شوهرش جدا نمیکنه اون مرد باید سختی های پدربودن رو بکشه تا فک نک ...

گلم حرفتون صحیح هس ..اما بعد 6 ماه جدا کنیم زود نیس .خطرناک نیس؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    
یعنی بچه یکساله دیگه خطرناک نیس جدا بخوابه؟؟؟

نه خطرناك كه نيست ، پسر من از اول هم زياد براي شير بيدار نميشد بعضيها كه ميگن از ٦ ماهگي هم ميشه جداشون كرد بعد خودمون هم هوشيار ميخوابيم صدا كردن ميريم پيششون .

گلم حرفتون صحیح هس ..اما بعد 6 ماه جدا کنیم زود نیس .خطرناک نیس؟؟

من از حرف های دکتر هلاکویی میگم یه پیج. هم دارم توی اینستا این کار رو روی بچش انجام داد خیلی بچه با تربیت و خوبی داره الان هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد... چون میگفت بچم شب ها شیر میخوره می‌خوابه توی اتاقش تا دم صب سر ساعت بلند میشم باز بهش شیر میدم و اینکه اگه بیدار بشه گریه کنه خواب مادر سبکه سریع بیدار میشه... کنار بچه حتی نوزاد نباید رابطه جنسی داشت.. 

بیچاره ها کله سحر میرن سر کار خب 

برن ما هم نه ماه نتونستیم بخوابیم بعد دنیا اومدن بچه که هیچی

هیچکس رنگ خونش پررنگ تر نیست که سختی نکشه

بعدم باباشه فقط واسه بغل و ماچ کردن که نیست باید سختی هارو بکشه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸