2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ی ذکر بگین بگم به دل شوهر بیفته بره عکسامو از اتلیه بگیره لج کرده 

کلا اذکار و ایمان و اعتقاد بهشون باعث آرامش و سعادت میشه، انسان های با ایمان حتی اگر در زندگیشون سختی بیاد با استناد به ایه های قران و سنتهای پیامبر سختی را رو راحتتر پشت سر میذارن

برای منم از ته دلت دعا کن خدا به زندگیم برکت بده و یه بچه سالم بهم ببخشه

اللهم آمین یا رب العالمین، این وقت شب الله از آسمان هفتم از به آسمان اول که ما هستیم میاد و به بنده هاش میگه ایا کسی هست خواسته ی داشته باشه من اجابت کنم؟؟؟ خیلی وقت عزیزیه از الله قدرتمند بخواه میده هر چی بخای، مخصوصا خواندن نماز شب و یا نماز حاجت، استغفار هم انسان رو به همه چیزای که سعادتش درس هست میرسونه، الله اولاد سالم و صالح و صبور نصیبت کنه، شما هم واسه من دعا کنید

اللهم آمین یا رب العالمین، این وقت شب الله از آسمان هفتم از به آسمان اول که ما هستیم میاد و به بنده ...

ممنون عزیزم حتما دعا میکنم ان شاالله هر چی از خدا میخای بهت بده به زندگیت برکت و بدنت سلامتی بده 

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
ممنون عزیزم حتما دعا میکنم ان شاالله هر چی از خدا میخای بهت بده به زندگیت برکت و بدنت سلامتی بده&nbs ...

اللهم امین،تاپیک بعدی هم ذکرش عالیه، اذکار زیاد هستن نمیشه یه جا بذارمشون