2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم جوابشو چی بدم؟؟؟؟

3931 بازدید | 31 پست

جاریم پیشه شوهرم از من غیبت میکنه مامانم اینا برام عیدی آوردن یه روگازی ۵۰واسه خودم ۲۰واسه دخترم بعد جاریم شنیده پیشه شوهرم میگفته شاید الکی میگع حرفاشو باور نکن پارسال مامانم ۱۰۰داده بود ـ ب شوهرم میگفته چطور شده پارسال کم داده امسال ببشتر من امشب اینارو فهمیدم شوهرم گفت .حالا فردا میخوام برم خونشو چی بگم یااصن ب روم نیارم فقط اینا نیس خیلی فضولی میکنه😭

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

مبلغ هارو اشتباه نوشتی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبلغ هارو اشتباه نوشتی

بیخیال حالا خیلی ناراحتم

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بگو زنیکه دیگه نبینم دور و بر شوهرم آفتابی بشیا ..حد خودتو بدون

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

چرا نبايد بگي خودتم ميگي فقط اين نيس پس كي ميخوايي از خودت و زندگيت دفاع كني گربه رو دم حجله بكش كه شايد دير بشه اجازه نده فضولي كنه پيش شوهرتم بگو چرا فلان چيزو گفتي كه يه كلاغ چهل كلاغ نشه