2777
2789
عنوان

این بچه چرا اینجوریه لطفا کمک کنین

179 بازدید | 21 پست

2ماهشه به هیچ وجه قبل ساعت12/30نمیخوابه.بخوابه هم تو بغلمه که بزارمش تو گهواره بیداره امروز بعد ظهر کلا بیدار بوده الان از ساعت 9درگیر خوابوندنشم.چیکار کنم زود تر بخوابه.بدون شیر خوردنم نمیخوابه.بدبختی رفلاکس داره نباید بیش از اندازه بخوره.هر کمکی راه حلی داریین بگین.با پستونک هم نمیخوابه تازه بخوابه هم در بیارم بیدار میشه .و به بدبختی پستونک میگیره

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4074131/مسابقه-عکس

توروخدا برید به عکسی که گذاشتم رای بدید. کاربری زیبا هستم

توروخدا لایک کنید تو ثوابش شریکید

با اجازه استارتر گرامی

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لامپو خاموش کن

خواموش میکنم.بخدا از حرصم دیگه میخوام سرم بکوبم دیوار .کمرم داره منفجر میشه.سزارینی ام هنوز جا بخیه هام درد داره

پسر منم همین طور بود 

خواب روز که نداشت ، به زحمت رو پا می خوابید 

شبا هم دیروقت ، خیلی دکتر بردمش اما فایده نداشت 

بیشتر شب ها رو پا می خوابید و تا صبح همون طور رو پام بود 

رفلاکس هم داشت منتها پستونک میخورد و بعد خوابش یواش از دهنش در میاوردم یا خودش مینداخت وقتی خوابش سنگین میشد 

برای من که چاره ای جز تحمل و صبر نبود تا ماهها 

بچه تا شیش ماهگی سخته همه ما اینروزارو گذروندیم پسر من کهکولیک داشت همش گریه میکرد .چند ماه تحمل کن درست میشه .البته این شانس ماست پسر جاریم آنقدر آرومه همش در حال خوابه .حتی واکسنم بهش میزن ن گریه نمیکنه

بذارش گهواره یکم تکونش بده اول بعد شیرم بذا دهنش بخوابه.بچه منم از اول دیر می‌خوابید الآنم اونطوره

میزارمش شیر میخوره دوباره گریه

موقه بارداریت خودت دیر میخوابیدی‌ شبا؟ دکترم میگه زود بخواب تا بچت ازالان عادت کنه 😓😓منم نمیتونم ...

اگه این حرف راسته پس گوش کن.بمنم الان میگن اگه زود میخوابیدی بچت زود می‌خوابید منم دیر می‌خوابیدم  بچم خیلی پیر می‌خوابه الان داره رژه می‌ره نگا

موقه بارداریت خودت دیر میخوابیدی‌ شبا؟ دکترم میگه زود بخواب تا بچت ازالان عادت کنه 😓😓منم نمیتونم ...

اره دقیقا 12به بعد خوابم میبرد حتی اگه از هشت شب میرفتم تو تخت

بده من برات نگه میدارم خوهرزادم ۲سالشه ۶صبح همیشه میخوابه بنده خدا خواهرم و بچش خیلی اذیت میشن اوایل دائم گریه میکرد از۱۲ تا۶ اما الان خداروشکر گریه هاش کمترشده غذاو میوه و بستنی و ادامس میخوره😂😂😂😂انقدم ریزه میزس قیافه مظلومی داره ادم دلش نمیاد دعواش کنه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین