2777
2789
عنوان

ضربه ب سر نوزاد ۶ ماهه

499 بازدید | 8 پست

دیروز بچم بغلم بود حواسم پرت شد خندیدم با پیشونیم زدم ب پشت سرش صدا داد از دیروز نگرانم دکترم نمیتونم ببرم خطر داره یعنی چیکار کنم 

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز این اتفاق افتاده حالا پیگیری می کنی ؟  بعدشم چون این مدت گذشته خدارو شکر خطری نداره اگه بود تو همین مدت می افتاد نگران نباش ضربه پیشونی تو خیلی سنگین نبوده برا اطمینان با یه پزشک  با تجربه اطفال تماس بگیر  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
دیروز این اتفاق افتاده حالا پیگیری می کنی ؟  بعدشم چون این مدت گذشته خدارو شکر خطری نداره اگه ب ...

از دیروز نگرانم هی علاعمشو چک میکنم برا کرونا هم ۲۶ روز بیرون نمیرم یهو یادم اومد نی نی سایت عضو هستم بپرسم 😐

خدایا شکرت
از دیروز نگرانم هی علاعمشو چک میکنم برا کرونا هم ۲۶ روز بیرون نمیرم یهو یادم اومد نی نی سایت عضو هست ...

کنترل رو داشته باش ولی نگرانی بی موردو از خودت دور کن اشالله چیزی نیس

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته