2777
2789

اره هروقت میرم شیراز پیش مامانم اینا دوروز دلم تنگ میشه به شوهرم میگم برگردیم خونمون 

الان 1ماه قرنطینم توخونه خودم باردارم  تو شهر غریب دلم برای خانودم تنگ شده

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم دلم برای خونه خودم خیلی تنگ شده دوسال پیش نوروز رفتیم شهرستان اینقد دلم برای خونمون تنگ شده بود وقتی برگشتنی به ۲۵کیلومتری شهرمون رسیدیم از خوشحالی اینقد جیغ زدم ورقصیدم همه تعجب کردن گفت چت شده گفتم رسیدیم دیگه خونه 

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
دعا میکنید برای منم؟؟برم زود تر سر خونه زندگیممم... دلم میخواد برم خونه خودم.ای خداااااا... دیگه د ...

الاندکاملا درکت میکنم خیلی حس بدیه ان شالله به زودی میری خونه خودت خانومی می کنی

الاندکاملا درکت میکنم خیلی حس بدیه ان شالله به زودی میری خونه خودت خانومی می کنی

ان شاءالله.ان شاءالله.دیگ دوس ندارم خونه بابام باشم نمیدونم چراااا؟؟؟از اینک شوهرم هرشب میاد منو دم خونه بابام پیاده میکنه اعصابم بهم میریزه

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
زیاده پس برای همینه بی قرار شدی حس بلا تکلیفی داری واست سرنماز دعا میکنم زودتر همه چی جور بشه بری خو ...

دورت بگردم.ممنونم خانومی.عروسیم بهم خورده.منتظر رفع کرونا هستم‌.خیلی خیلی دعا کن 

زیاده پس برای همینه بی قرار شدی حس بلا تکلیفی داری واست سرنماز دعا میکنم زودتر همه چی جور بشه بری خو ...

خیلی بی قرارم و خیلی خیلی احساس بلاتکلیفی میکنم