2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با عشقم ازدواج کردم اصلنم پشیمون نیستم اگه ب عقب برگردم باز شوهرمو انتخاب میکنم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

بدبختی اینه ک با عشقت ازدواج نکنی ام نمیتونی فراموشش کنی و همیشه حسرت میخوری 😐 البته مجردم کلی میگم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بدبختی اینه ک با عشقت ازدواج نکنی ام نمیتونی فراموشش کنی و همیشه حسرت میخوری 😐 البته مجردم کلی میگم ...

اره بنظر منم هر دو حالتش میتونه حسرت و پشیموتی بیاره 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

من سنتی ازدواج کردم عاقلانه انتخاب کردم بعدم ب دلم نشست بخاطر شخصیتش الان بنظرم تنها عشق واقعی زندگیمه...همونیه ک باید باشه بعضی ویزگیامون عین همه بعضیاش عکس همه...ک بنظرم خدا کنار هم قرارمون داده ک باهم بتعادل برسیم

خیلی راضیم و خوشبخت 

زاویه نگاه ادما ب زندگی به ازدواج به شخصیت خودت به رابطت با خدا حتی به شوهرت خیلی مهمه...این نگاه میتونه زندگیتو جهنم کنه میتونه گلستان کنه همش بستگی به خودت داره

البته نظر شخصیمه

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
من با عشقم ازدواج کردم اصلنم پشیمون نیستم اگه ب عقب برگردم باز شوهرمو انتخاب میکنم

ای جاان .. ب خدا لبخند نشستم رو لبم .. 😍 اونقد ذوق میکنم وقتی بین این همه ناشکری و گله و شکایت از زندگی توی نینی سایت .. آدمایی مثل تو اینجوری میان میگن راضین .. خداروشکر 🤗😍 عشق دوطرفه قطعا تهش رسیدنه .. 

بعد چند وقت بهش رسیدی ؟

من فک میکنم 2ساله ک عاشق ی پسره شدم  میخای کمکم کنین اول اونو عاشق خودم کنم بعد حالا ب ازدواج ...

زوری که نمیشه کسی رو عاشق کرد 

من سنتی ازدواج کردم عاقلانه انتخاب کردم بعدم ب دلم نشست بخاطر شخصیتش الان بنظرم تنها عشق واقعی زندگی ...

من مجردم خودم ازدواج منطقی بیشتر میپسندم چون ادم وقتی عاشقه خیلی مسائل رو در نظر نمیگیره و بخاطر عش از خیلی چیزا میگذره و باعث میشه انتخاب درستو نکنی