2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20757 بازدید | 2777 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها تو نظر سنجی نظر بدید👆👆👆 @خانومه_مانكن     @pari95     @beauty_ ...

مرسي عشقم تگ كردي

لايك كردم صد در صد سرگروه باشه

نباشي حواست به من نباشه نميتونم اصلا انگيزم ميره

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام خوبین

من نظر سنجی شرکت کردم و به سرگروه داشتن رای دادم اما...🤔

منی که انقد کم میام تاپیک هم قبلا شاهد رفتارای نادرست یه سری کاربرا با سرگروه ها بودم الانم باز دیدم

اگه یه همچین افرادی سرگروه نداشته باشن واسه ارامش گروه بهتره.

مستمع آزاد باشن. چون در نهایت هم که کار خودشون رو می کنن. جاشون هم خالی میشه سرگروه ها میتونن عضو جدید و با انگیزه بگیرن.

اما دلیل اینکه به گزینه ۳ رای ندادم این بود که به نظرم هرج و مرج میشه یهو ممکنه تعداد زیادی افراد وارد تاپیک شن چون میگن برای ما سرگروه نیس دیگه محدودیت تعداد هم براشون نیس. 

و اینکه تاپیک لیست وزن خیلی خوشگل و مرتبه برای من که یه منبع انگیزشی عالیه اگه کاربرا بخوان دلبخواه پست بذارن شلوغ پلوغ میشه

و اینکه شایدم راستشو نگن 😬😬😬

انقدر روده درازی کردم تا بگم با گزینه ۳ موافقم اما به نظرم نیاز به جزئیات بیشتر داره. اگه گزینه ۳ باعث شه تعداد بالاتر از ظرفیت نگیرین و اعلام وزنشون جدا باشه یا تو تاپیک اصلی فقط، موافقم. چون اینجوری هم سرگروه ها مجبور نیستن یه سری چیزا رو تحمل کنن.

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

سرگروه جان سلام @rahaaaa_banoo گزارش# فست# سعی کردم از رژیم پروتیینی که الهه جان برای سبزیا گذاشتن الهام بگیرم اما هوازی نتونستم کار کنم😪

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام خوبین من نظر سنجی شرکت کردم و به سرگروه داشتن رای دادم اما...🤔 منی که انقد کم میام تاپیک هم ...

میدونم عزیزم چی میگی اره اینجوری هم باز ممکنه بینظمی بشه البته یه راهی داره اینم که دیگه عضو نگیریم چه با سرگروه چه بی سرگروه و فقط از اعضای خودمون هر کی دوست داره سرگروه داشته باشه هر کی ام‌ نمیخواد سرگروه نداشته باشه 

من میبینم یسریا ناراحت میشن یا تند برخورد میکنن از تذکر سرگروه میخوام اگه سرگروه داشتن در صد رای بیشتری اورد یسری قوانین بنویسم که هر کی تو گروه عضوه و قراره عضو بشه فقط در شرایطی که اون قوانین رو قبول میکنه میتونه عضو باشه واگه دوست نداره میتونه نباشه اصلا ولی اینجوری دیگه نمیتونه بعدا اعتراض کنه 

والا من اصلا دلیل ناراحتی از تذکر سرگروه رو نمیفهمم وقتی این به نفع خودشونه و هیچ منفعتی بجز زحمت و هزینه اینترنت برای سرگروه نداره 

ولی واقعا دوست ندارم همه از هم ناراحت بشن یا انرژی و بار منفی داشته باشه تاپیک 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@دوباره_زندگی فازت  رو بارسم شکل نیشان بده نهلتی 😆😆😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@ستاره_دنباله_دار11  

@somayehh  

@mariyams  

@zizigoli  

@دوباره_زندگی  

نظر سنجی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
میدونم عزیزم چی میگی اره اینجوری هم باز ممکنه بینظمی بشه البته یه راهی داره اینم که دیگه عضو نگیریم ...

میدونی الهه جان در مورد قسمت اول پستت باید بگم باید به فکر بیرون از تاپیکی ها باشیم. مثلا خود من واقعا از بی برنامه رژیم گرفتن خسته بودم و دو سه ماه پیگیر بودم تا ببینم کی میشه وارد گروه بشم و انگیزه داشتم خدا رو شکر از انگیزه و گروه هم دارم بسیار نتیجه می گیرم و اصلا سبک زندگی و روحیه م عوض شده به لطف شما.

حالا اگه یکی مثل منی بیرون باشه منتظر عضو گیری باشه اونوقت تو گروه یکی رعایت نکنه و جاش هم محفوظ باشه حق اون بیرونی هم ضایع میشه

در مورد قسمت دوم هم به نظرم دلیلش یه سری اخلاقا و شخصیت های بچگانه س و برداشت های شخصی از پست و نوشته. واقعا اعصاب پولادین میخواد سرگروه بودن و مدیریت با این شرایط. دست مریزاد به همه تون

بچه ها باور کنید این نظر سنجی اصلا بخاطر یه نفر و دونفر و امروز و دیروز نیست ما تا الان خیلی این مورد رو داشتیم از گروه زیبا که چند نفر رو یادتونه از گروه هستی و مینا و بقیه بودن که ناراحت شدن 

میخوام ناراحتی نباشه اصلا و همه نظر بدن چون تاپیک متعلق به همه تونه 

@ستاره_دنباله_دار11     @somayehh     @mariyams     @zizigoli ...

Salam mamnoon golam....man kheeeeeiliiiiii gorosname nemikham fast kharab she😭😭😭😭😭

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
@دوباره_زندگی   فازت  رو بارسم شکل نیشان بده نهلتی 😆😆😆

الهه جون تو گزینه هایی که دادی فقط و فقط این گزینه رو میشد انتخاب کرد

دودستگی رو که اصلا نمیپسندم

درسته من نظرم اینه که سرگروه نداشته باشیم (فقط به این خاطر که دیگه همه یاد گرفتیم که چطوری باید با نفس خودمون مبارزه کنیم تو رژیمو رژیم چیزی نیست که زور بالاسر ادم باشه، چون اون زور برداشته شه مسلما اون آدم دوباره میره سمت پرخوری، پس باید یاد بگیره خودشو کنترل کنه) 

ولی با وجود نازگل من ممکنه کم بیام تاپیک یا در حد گزارش بیامو برم، ممکنه نتونم چالشا رو پیدا کنم( واسه همین وجود یک نفر که منو باخبر کنه رو ترجیح میدم) 

و اینکه اینجا اکثرا با داشتن سرگروه موافقن و من نمیتونم خلاف جهت شنا کنم