2789
عنوان

جاري بيشعورم تو روم برگشت گفت ايشالا بچت كرونا بگيره !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 64 پست
عزيزم من نميرم فقط دختراش ميان بچه رو بده ببريم خاله بازي پسر منم عاشق اونا و واقعا باهم بازي ميكنن ...

از این به بعد نزار اونها هم بیان بگو بخاطر کرونا یکم مراعات باید بکنیم

شوهرش بیرون میره حتما اینو گفته.یا شما بیرون می ری .دایم سر ب اونا میزنی

اخه الان بيست روزه كرونا هست يهو امروز گفت چرا قبلا براش مهم نبود 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه شوهر بی تربیتی داره!آدم‌جلو بقیه به زنش میگه زر نزن!!     عجب!!

دقیقا

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
چه شوهر بی تربیتی داره!آدم‌جلو بقیه به زنش میگه زر نزن!!     عجب!!

وقتی زنه احترام خودشو نگه نمیداره قطعا شوهرشم نگه نمیداره

اتفاقا الان جاری بیشتر سوخته تا استاتر

چون همسرش حسابی کوچیکش کرده

اینکه بگه ایشالا بچت کرونا بگیره با اینکه کسی شوهرشو بوس کنه و به شوخی حالا یا جدی بگه اولین نفری هس ...

از سر حرص لج گفت انگار 

عزیزم تو این شرایط اصلا نباید برین خونه شون

مادرشوهر من طبقه بالا خونه ما هستن تز اول اسفند خونه شون نرفتیم بخاطر کرونا اگه اونا هم بیان مسلما ناراحت میشم چون همه کار میکنم تا از شوهر و بچه م مواظبت کنم تو این شرایط بیماری اونا رعایت نمیکنن و ممکنه خدایی نکرده ناقل باشن

وقتی زنه احترام خودشو نگه نمیداره قطعا شوهرشم نگه نمیداره اتفاقا الان جاری بیشتر سوخته تا استاتر چ ...

من کاری ندارم کار خانوم شاید اشتباه بوده ولی این وسط شوهرش صد درصد بی شعوریشو ثابت کرد جلو همه!!

منظورم اینه حرف جاریتو متوجه نشدم اون سه نقطه چیه گذاشتی

اسم پسرم گفت 

اولين نفر كه بگيره فلانيه ايشالا

ازت تعجب میکنم که به بچت یاد ندادی به دیگران نزدیک نشه حتی عموش.به اندازه کافی باید اطلاع می‌دادی بهش که جاری بیچارتم با حرف حقش از شوهرش توهین نشنوه.

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

من نفهمیدم دقیق ... بچه پریده بغل عموش بعد زن عمو گفته اولین نفری که کرونا بگیره .... اون چیزی که فهمیدم اینه که زن عمو به شوهرخودش در واقع تیکه انداخته که از بیرون اومدی الان بچه بغلت کرد پس بچه کرونا میگیره

من کاری ندارم کار خانوم شاید اشتباه بوده ولی این وسط شوهرش صد درصد بی شعوریشو ثابت کرد جلو همه!!

اونکه بله

ولی خب مشخصه این حرفا براشون عادیه وگرنه هیچ مردی یهویی این حرفو ب زنش نمیزنه

کلا ادب و احترام بینشون نیس

کسی ک ب ی بچه اینجوری میگه مشخصه چقد کوته فکر و احمقه سعی کن رابطتو کنترل کنی قرار نیس با هر بی شخ ...

چه خوب گفتي ممنون