خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
منم 21پری شدم تو اقدامم ولی شدیدبود امروز بهتر شده شاید حامله ای ولی پریود شدی این اتفاق برا بعضیا میوفته
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
منم دقیقا مثله توام. از وقتی اقدام کردم خیلی کم پریودیم هس به قولی شاید دو سه تا نوار هم نشه
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
برنامه پریودمیت رو نصب کن قشنگ بهت میگه چه زمانی واسه بارداری در ماه بهتره
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
برنامه پریودمیت رو نصب کن قشنگ بهت میگه چه زمانی واسه بارداری در ماه بهتره
دارم برنامه رو.من حدودا ۶ماه با همسرم نزدیکی نداشتیم و بهمن نزدیکی داشیم و اقدام ب بارداری ی روز در میون انجام دادیم ماهای قبل پریودام منظم بود.فاصله پریودام۳۴ ۳۵روزس.این ماه اینجوری شدم و اولین بارمه
کافیست خدا بخواهد آنموقع است که غیر ممکن،ممکن میشود🤲❤