2777
2789
عنوان

چه بازیایی با بچه های سه تا پنج سالتون میکنین تو خونه و قرنطینه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
تلوزیون  رو به نماوا وصل کردیم کارتون مختلف میبینه .  یکم آرد و یه کاسه آب بهش میدم کثیف ...

ممنون عزیزم انشالله تن خودت و نی نی ت و عزیزات همیشه سلامت باشه . خدا خیرت بده . صلوات فرستادم

از ماست که بر ماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم پریسای عزیز .دختره ولی عاشق این بازیای هیجان انگیزه . البته برادرزادمه و خونه خودشون .الان با ...

خواهش میکنم عزیزم. بعضی دختراهم عاشق ماشینن مثل برادرزاده خودم😁

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
من قبلا مربی مهد بودم یه دفتر پر بازی دارم الان یادم نیست بیا خصوصی شب برات می فرستم

وااای ممنونتم یه دنیا . الان برات درخواست دوستی میفرستم خدا خیرت بده صلوات فرستادم 

از ماست که بر ماست 
ممنونم خانمی ‌ . تنتون سلامت . صلوات فرستادم

یه پیجی هست به اسم مدرسه در خانه کاربرگ درست میکنه هم بازی هوشیه هم هیجان انگیزه. به زنداداشتون بگین فالو کنن پسر من ک دوست داره وقتی براش میزارم

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
یه پیجی هست به اسم مدرسه در خانه کاربرگ درست میکنه هم بازی هوشیه هم هیجان انگیزه. به زنداداشتون بگین ...

اسم پیجشو بیزحمت برام میزاری . بشدت نیازمنده همچین‌پیجی هستن 😁

از ماست که بر ماست 

ببین عزیزمـ من کتابچه بازی با کودکان دارم اینارو از اونجا اسکرین گرفتم برات ببین اگه واضحه بقیه رو هم میفرستم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ببین عزیزمـ من کتابچه بازی با کودکان دارم اینارو از اونجا اسکرین گرفتم برات ببین اگه واضحه بقیه رو ه ...

خدا از بزرگی کمت نکنه اخه اینجور اذیت میشی که هی عکس بفرستی . نه خیلی عالیه ممنونت میشم . برا سلامتی خودتو عزیزات صلوات فرستادم

از ماست که بر ماست 
خدا از بزرگی کمت نکنه اخه اینجور اذیت میشی که هی عکس بفرستی . نه خیلی عالیه ممنونت میشم . برا سلامتی ...

ممنون 

نه عزیزم چه زحمتی 

میزارم چن نفر دگم مث شما شاید نیاز داشته باشن 

یکم بصبر تا اسکرینارو بگیرم شاید تاپیک جدا زدم صدات میکنم عزیز 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍