2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 36 پست
مشکلتون چی بوده...و چند سالته::

سه سال عقدم مشکل که به شدت مادی هستن نه عروسی خواستم نه مهر ولی تو تمام مراحل جاهازم دخالت میکرد و حکم میکرد چی و از کجا چه مارکی بخرین اون موقع متاسفانه دوسش داشتم ولی الان دارم چشممو باز میکنم میبینم حقایق 

مثلا میگفت بابات باید برا من ساعت ۴۰ میلیونی بخره ولی خودشون هیچ کاری نکنن برام با این که وضع مالیشونم عالی بود 

ميشه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال عقدم مشکل که به شدت مادی هستن نه عروسی خواستم نه مهر ولی تو تمام مراحل جاهازم دخالت میکرد و ح ...

بهش بگو حرف زیادتر از دهنت نزن ساعت 40 میلیونی امثال تو رو ببینه سکته میکنه خسیس 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
بهش بگو حرف زیادتر از دهنت نزن ساعت 40 میلیونی امثال تو رو ببینه سکته میکنه خسیس 

اخ که جیگرم خونه.....به مادرش میگم شماها هنوز برا من سرویس نخریدین اونوقت این ساعت انقدی میخواد برگشته میگه مگه خونت بابات سرویس داشتی....وای که از نفهمیشون تا فردا صبحم بگم کمه

ميشه لطفا 
اخه فقط این نیست خسیس فحش میده وابستس به مامانش بیش از حد یکی دوبارم دست روم بلند کرده 

براب همه اش راه حل داری به نظرم .یه کم صبورتر باش و سعی کن ارام ارم و زیرکانه به خودت وابسته اش کنی و بکشیش سکت خودت تو لحظاتی که فکر میکنی حرف شنوی داره ازش خاسته هات رو بخای گوش میدن اروم اروم .غصه نخور.طلاق اخرین راه حله.

براب همه اش راه حل داری به نظرم .یه کم صبورتر باش و سعی کن ارام ارم و زیرکانه به خودت وابسته اش کنی ...

واقعا دیگه خسته شدم هیچ چیز مثبتی نداره فقط اولش خوب بود جیگرم خونه 😥😥😥

ميشه لطفا 
اخ که جیگرم خونه.....به مادرش میگم شماها هنوز برا من سرویس نخریدین اونوقت این ساعت انقدی میخواد برگش ...

عزیزم یاسین به گوش خر خوندن نقل همیناس 

فقط خواسته الدنگشو زن داده باشه اصن نمیفهمه هیچی 

بهش بگو لابد پسر تو تو خونه باباش ساعت 20 میلیونی داشته که الان 40 تومنی میخاد از من 

بعدم از اسمون ب زمین میباره یا از زمین به اسمون؟ زن باید هدیه بخره برا مرد؟ اصن غیرت مرد نبایدد قبول کنه ن که تازه سفارش بده 

شما فردا از همه چیزت ایراد میگیرن حتی راه رفتنت 

با حانواده مشورت کن بهترین تصمیمو بگیر

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
دریا جون کار خودت رو بکن و اهمیت به حرف های اون نده.

دیگه نمیخوامش اینا فقط به فکر پولن فحش که میده خسیس که هست وابسته بیش از خد به مادرشه دست بزن داره دلمو به چیش خوش کنم‌.‌.دیروز مادرش میگه اره زودتر جدا شین 

میگه تو باید شبا پیش پسرم بخوابی اما پسرم هزارتومنی هم‌ نباید خرجت کنه

ميشه لطفا