بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من باهاشون زندگی میکنم شوهرم فعلا مسافرته یک ماه خونه بابام بودم چون مریض بودم مامانم ازم مواظبت میکرده الان برگشتم دیشب از دیشب تاحالا حرف نزدیم خیلی جو بدیه به نظرتون چیکارکنم
همش احساس غریبی میکنم با اینکه یه ساله باهاشون زندگی میکنم
شوهرت تو این اوضاع کرو نا مسافرت رفته ؟؟چند سالته ؟
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
بچها خیلی احساس غریب بودن میکنم حتی روم نمیشه چیزی بخورم من از دیشب تاحالا باهاشون حرف نزدم به نظرتو سعی کنم حرف بزنم و بخندم یا نشون بدم ناراحتم چون سر موضوعی ازشون ناراحتم
چه سخت که شوهرت نیست مسافرت کاریه ؟؟؟ چقدر کم سن و سالی حقم داری حوصلت سر بره حتمن پدر شوهر و مادر شوهرت سنشون بالاست با هات نمیتونن هم صحبت خوبی باشن کس دیگه ای هم هست بجز پدر شوهر و مادرشوهرت ؟؟؟
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃