2777
2789
عنوان

نظرخواهی

116 بازدید | 10 پست

بچه ها من با یه پسری آشنا شدم و نامزد کردم که تفاوت های زیادی با هم داشتیم مثلا من فوق لیسانسم اون دیپلم یا من و خانواده ام وضع مالی خوبی داریم ولی اونا خیلی متوسط رو به پایین هستن و پسره هم خونه نداشت و کاری هم نبود و از نظر ظاهر هم خیلی پسره معمولی بود و خوش تیپ نبود ، بدترین ویژگی این آقا دهن بینی اش بود که دائم از خانوادش خط میگرفت، من از اول برای دوتا معیار اخلاق و خانواده حمایتگرش انتخابش کردم که بعد از نامزدی هم متوجه شدم که هیچ کدوم رو نداره ، من خیلی غم تنهایی داشتم و به خاطر سر زبونش و مسائل جنسی این آقا ازش همچنان خوشم میاد ولی در نهایت با بی ادبی تموم اومد بهم گفت برو بین من و کارت یکی رو انتخاب کن در صورتی که از اول با کار من مشکل نداشت. و تا من گفتم کار رفت و پشت سرش رو هم نگاه نکرد ، به نظرتان من مشکل دارم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش باهرکی دیگه هم بعدها باشی اونم برات چنین و چنان میکنه😁فک کردی فقط اون بلده

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
نه ولی دائم به صورت تخیلی در گوشم میگفت که بعد از عقد چنین و چنان میکتیم

داشته ذهنتو آماده میکرده قبل عقد باهات رابطه داشته باشه. احتمالا فیلم جنسی زیاد می دیده. برو ببین چه کار نیکی کردی از شرش راحت شدی. 

داشته ذهنتو آماده میکرده قبل عقد باهات رابطه داشته باشه. احتمالا فیلم جنسی زیاد می دیده. برو ببین چه ...

جدی میگی ؟، آخه من تو این مسائل خیلی سفت هستم ولی دائم بهم میگفت که خیلی هاته و نگران بود که من سرد باشم