2777
2789
عنوان

حس تلخ تنهايي

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هممون فقط خودمونو داریم ،منم ی ساله از پوسته تنهایی خودم بیرون اومدم ولی وقتایی ک دلم از زمین و زمان ...

همين ... 

همين ك واااقعا پي بردم ب اينكه نهايتا نزديكترنهاي ادم هم در غصه ي ادم شريك نيستن و خودتي و خودت حس عجيبي بهم داده

هميشه كشمكش هايي با همسرم داشتم  دوس داريم همديگه رو  مدتيه حس ميكنم بين ما تفاوت هاي اس ...

انتظارت بیخوده عزیز نباید انتظار داشته باشی کسی درکت کنه خوشبختی تو درون خودت باشه وگرنه کسی نمیتونه برات کاری کنه احتمالا شخصبت منزوی داری باید خودتو خوب کنی نه از دیگران انتظار داشته باشی انتظار یعنی آمادگی برای درد و رنج

همين ...  همين ك واااقعا پي بردم ب اينكه نهايتا نزديكترنهاي ادم هم در غصه ي ادم شريك نيستن و خ ...

ار دقیقا ،کلا ادما حتی کسایی ک دوست دارنم اذیتت میکنن

فقط باید از تنهاییت لذت ببری وگرنه حال و روزتو بد میکنه

ببین تنهایی ب این معنی نیست ک دوستی نداشته باشی 

داشته باش ولی دردودلاتو ب کسی نگو حد داشته باش برای خودت 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

انتظارت بیخوده عزیز نباید انتظار داشته باشی کسی درکت کنه خوشبختی تو درون خودت باشه وگرنه کسی نمیتونه ...

قطعا تو دنيا كسي هست ك منو بيشتر از اينها بفهمه 

حس ميكنم زندگي ايندم ممكنه پر از توقعات براورده نشده پر از حسرت درك شدن باشه

ار دقیقا ،کلا ادما حتی کسایی ک دوست دارنم اذیتت میکنن فقط باید از تنهاییت لذت ببری وگرنه حال و روزت ...

من ي خانواده خيلييي خوب دارم 

نامزدمم خيلييي خوبه واقعا

دوستاي خوبي هم دارم 

اما در نهايت تنهام 

نميدونم اينو درك ميكنيد يا ن 

تنهايي وراي اين چيزهاست

من ي خانواده خيلييي خوب دارم  نامزدمم خيلييي خوبه واقعا دوستاي خوبي هم دارم  اما در نها ...

ار کاملا درکت میکنم چون خودم گفتم ی سالع ب سختی رها شدم ،هنوزم با اون حال بازم پناه میبرم بهش 

منم مث شما خانواده خیلی خوبی دارم و کسیو دارم ک منو نجات داد از این بی حسی و تنهایی 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)