2777
2789

نمیدونم شوهرم با کارایی که در حقم کرده دوست دارم یا نه یعنی یه حس مبهمه خیلی بده وقتی کنارشم دلم براش میسوزه اصلا نمیتونم نخوامش یا ازش دور شم ولی وقتی به کاراش فکر میکنم متنفر میشم چکار کنم احساس میکنم نمیشناسمش 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم همه روابط زناشويي اينجوريه منم اينجوريم عاشقشم اما ته دلم ازش متنفرم 🤣

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بیشعورکارش شده بازی.انگاربچس.منوب دوستاش وبازی عوض میکنه.این شوهرارزش نداره واسش رژ بزنی دیگه چ برسه کارای دیگه.خیلی ناراحتم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

وااااای چه حس بدیه ک طرفتو بخوای اما یاد کاراش بیوفتی تنها کمکی ک میتونی به خودت بکنی فراموش کردن گذشتس وگرنه زندگیت خراب میشه،برای منم پیش اومده ک تو اوج علاقه و عشق یهو یاد کاراش افتادم حالم بشدت خراب شده بی اعتمادی میاره

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
عزيزم همه روابط زناشويي اينجوريه منم اينجوريم عاشقشم اما ته دلم ازش متنفرم 🤣

من دوست ندارم این بلاتکلیفی و پادر هوایی رو من نمیخوام وابستش باشم من نمیخوام اذیت بشم دوس دارم برام مهم نباشه

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔