2777
2789

رمز گوشیش ازین رمز الگو هست. یواشکی میخاستم بفهمم پنهون میکرد.صبحی هم دعوا کردیم باهاش سرسنگینم.الان بهش شک دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من گوشی آدم مثل شورت آدم میمونه، نمیشه که هی تو شورت هم دست کنیم 😁

شک نکن، خبری نیست، فقط برای حریم خصوصی خودش ارزش قائله و دوست داره تو هم ارزش قائل باشی

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
واقعا چه دلیلی داره که زن و شوهر رمز گوشی همو ندونن

حفظ حریم خصوصی. من و شوهرم حتی دست تو کیف هم دیگه هم نمیکنیم. من خیلی برای حفظ حد و مرزها و حریم خصوصی ارزش قائلم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

تو هم رو گوشیت رمز بزن هی بشین جلوش لبخند خجول بزن و ذوق کن اگر گفت به چی میخندی سریع گوشیتو قفل کن بگو هیچی مطمعن شو میاد پاپیچ میشه رمزتو بهش بدی و بهش بگو در صورت اینکه اول تو گوشیتو بدی منم میدم

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..
رو صفحه ی گوشیس ارد بریز رد الگوش میوفته بعد از اینکه باز کرد و زیاد باهاش کار نکرد

وقتی باز میکنه دیگه یه دوسه ساعت استفاده میکنه.اولین باره رمز میزاره.البته حدود ۴ سال پیش چتی بهم خیانت کرد.

خانمایی که راهکار میدید خودتون خوشتون میاد شوهرتون اینکارا رو سر خودتون بیاره؟ 

حفظ حریم خصوصی. من و شوهرم حتی دست تو کیف هم دیگه هم نمیکنیم. من خیلی برای حفظ حد و مرزها و حریم خصو ...

من نمیتونم و احسنت به شما که با افکار منفی خودتونو اذیت نمیکنید

البته بعضیا واقعا منظور دار رمز میزنن مثلا خیانت میکنن 

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..
من نمیتونم و احسنت به شما که با افکار منفی خودتونو اذیت نمیکنید البته بعضیا واقعا منظور دار رمز میز ...

من شوهرم رمز گوشیمو میدونه ولی اصلا نشده چک کنه و... بخواد چک کنه مسئله ای نمیبینم ولی میگم بهم برمیخوره ولی اگر خیالت ناراحته، بیا چک کن