2777
2789
هشت کیلو تو چهل روز اما احساس میکنم کند دارم لاغر میکنم غذا زیاد نمیخورم میوه هم خیار وکیوی میخورم

ماشالله میخوای بقیه چیزا رو هم بخور دیگه

خواهرم داری اشتباه میزنی

کلا نصفه نیمه هم کتویی هم کالری شمار

اووووه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیوی قند نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ شیر قند نداره؟؟؟؟؟؟؟ خیار هم نهایت روزی یدونه میتونی بخوری بیا اینستامو فا ...

عزیزم تو اون هرم که تو پیجت هست شیر هست که

طرز تهیه اون پاناکوتا رو هم بگو

عزیزم رژیمی هست که فقط و فقط ناحیه شکم و رون لاغر بشه و کمر باریک بشه هیجا تغییر نکنه نه سینه و نه ب ...

با رژیم امکان نداره موضعی لاغر کنی. باید کنار رژیمت حرکات ورزشی موضعی انجام بدی. 

کارشناس 
من الان تو کتوژنیک هستم. هرکی میگه ضرر داره اشتباه میکنه. بهترین رژیم تاریخ لاغری سریع و بددن گرسن ...

سلام عزیزم من سه روزه شروع کردم در مورد لبنیات سوال دارم مبشه خورد یان و نون جو چی .بعد مقدار چربی ای ک درطول روز میخوریم باید به یه حدی برسه ؟چربی باید بخوریم بخوریم تا انزیم مخصوص چربی ترشح شه و چربیای قبلو اب کنه؟مکانیسمش چیه ک باید چربی خورد

من الان تو کتوژنیک هستم. هرکی میگه ضرر داره اشتباه میکنه. بهترین رژیم تاریخ لاغری سریع و بددن گرسن ...

ببخشید الان چند وقته رژیم‌هستید؟چقدر‌کم کردید و آیا ریزش مو داشتید؟