از اول قرار بوده پیش ما بمونه مامان خودش ک نخاسته ولش کرده حالا با اومدن من مادر بچه بچشو میخاد این شوهر من نمیده بهش.لطفا بهم امیدواری بدین این بچه تا کی اینجا میمونه ایا در اینده برای من یا بچه های خودم مشکلی خطری داره یا ن
فعلا بچه دار نشو، اول تکلیف بچه رو مشخص کن، چون مادرش هست و همسرتو قانع کن بچه رو به مادر خود بچه بد ...
عمرا اگه بده بچه هم دوس نداره با ما زندگی کنه دوس داره بره پیش مادرشوهرم بمونه ولی شوهر من نمیزاره زندگیم همه چیم خوبه خداروشکر مشکل بچس رو عصابه من من شوهرمو برای خودم میخام اخه میخام پدر بچه های خودم باشه ولی این تو دست پاس.
خیلیم خوب، بهرحال باید برای بچش خرج کنه، ولی خوب اگه ناراحت میشی که بیشتر از مقداری که ماهانه خرج می ...
بحث خرج نیست بحث اینکه ک خواهراش فضولن نمیپرسن پول داریم نداریم سرخود ی کاری میکنن.بنطر شما بچه دیگه بیاد بچه من برا شوهرم عزیزتر از این بچه زن سابقش میشه یا ن.
از اول قرار بوده پیش ما بمونه مامان خودش ک نخاسته ولش کرده حالا با اومدن من مادر بچه بچشو میخاد این ...
چقدبدتا کردی دختر جان دوست داشتی نباشه مگ میشه طرف گف بچه دارم میگی اگ باشه توزندگیم خطر داره یانه؟
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
عمرا اگه بده بچه هم دوس نداره با ما زندگی کنه دوس داره بره پیش مادرشوهرم بمونه ولی شوهر من نمیزاره & ...
گلم اینم بچشها خیلی بچه گانه رفتار کردی
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!