2777
2789

زن خودش مرده یا مطلقس اونم؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن خودش مرده یا مطلقس اونم؟

زندس اصن ب فکر بچه نبوده حالا سروکلش پیدا شده شوهرمو اذیت میکنه همش بهش پیام میده اینکارو بکن برا بچم اون کارو بکن شوهرم اهمیت نمیده و همش میگه تو بلد نیستی برا پسرم پدری کنی همش شوهرمو نسبت ب بچش تحریک میکنه

یکی ازاقوام ماهم میخواست بایه آقای مطلقه که بچه هم داره ازدواج کنه حتی نامزد کردن اما دختره تونامزدی فهمید اصلا نمیتونه بابچه ی او آقا کناربیاد براهمین نامزدیشون بهم خورد

همسر من مطلقه نیست ولی یه بچه داشت ، زن و دختر اولش تو تصادف رانندگی فوت کردن

خب عزیزم وقتی هیچکس نباشه مادری کسی زندگی اسونتره ولی این همش عمه هاش عموهاش دخالت بیجا دارن

خب عزیزم وقتی هیچکس نباشه مادری کسی زندگی اسونتره ولی این همش عمه هاش عموهاش دخالت بیجا دارن

البته من بزرگ نمیکنم دختر کوچیکشو، خیلی دوستش دارم و دختر نازنینی هست، و بیشتر با مادربزرگ و خالشه، 

عمه هاش چرا دخالت میکنن؟ 

البته من بزرگ نمیکنم دختر کوچیکشو، خیلی دوستش دارم و دختر نازنینی هست، و بیشتر با مادربزرگ و خالشه،& ...

چون ک از دوسه سالگی پیش مامان شوهرم بوده بچه بزرگ شده روش حساسن بدون اجازه شوهرم میرن بحساب شوهرم همش براش خرید من کفریم کلافه تا حرفیم میزنم شوهرم میگه پاره تنمه الانم دوسه شبه قهریم بهم محلم نمیده اکثر اوقات جدا از هم میحابیم چ کنم خدایااا